hirdetés
hirdetés

Az Auchan is behálózza a vásárlóit

Versenytársaihoz hasonlóan a francia üzletlánc is elindítja online szolgáltatását. A Napi.hu cikke.

hirdetés

Házhozszállításért felelős kiszolgálási munkatársat keresünk teljes és részmunkaidőben törökbálinti áruházunkba - ezzel igyekszik csábítani dolgozókat az Auchan online áruháza, a saját weboldalán és a Facebook-oldalán.

Ez most nem elsősorban a kiskereskedelemben kialakult munkaerőhiányról szól, hanem arra utal, hogy rövidesen tényleg megnyílik az Auchan online áruháza. A boltláncot az utóbbi hónapokban a Napi.hu rendszeresen faggatta arról, pontosan mikor indul a szolgáltatás, de konkrét időpontot nem mondtak. A portál úgy tudja, folyamatban van a tesztüzem, élesben pedig még az ősszel elindulhat a szolgáltatás.

Már régóta tervezik

A francia hátterű - Magyarországon összesen 19 hipermarketet működtető - kiskerlánc még a nyáron közölte, hogy várhatóan szeptemberben indul az online áruház, az indulás a jelek szerint csúszik, de a hirdetés alapján rövidesen várhatóan elindul. Kezdetben csak a fővárosban szállít majd házhoz az Auchan.

Az online áruház elindítását először 2014 végén, az Indexnek adott interjújában beszélt a társaság vezetője, Dominique Ducoux. Akkor azt mondta, hogy talán már 2015-ben elindulhat az online üzletág.

Jelenleg a legnagyobb áruházláncok közül a Tesco és a CBA működtett online áruházat, valamint a GRobynak is van ilyen szolgáltatása.

Ha tetszett a cikk, a Bukszát szeretheti a Facebookon is.

(forrás: napi.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél