hirdetés
hirdetés

A Bell Csoport felvásárolja az Eisberg vállalatot

A Bell Csoport 2016. április 1-jével felvásárolja a konyhakész salátatermékekre szakosodott Eisberg csoportot és megkezdi saját tevékenysége bővítését ebben a szektorban.

hirdetés

Az Eisberg mintegy 400 munkavállalót foglalkoztat, éves árbevétele több mint 55 millió svájci frank. A cégcsoport üzemei Svájcban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában találhatók, Spanyolországban beszerzési irodát működtet. Ügyfelei élelmiszer-kiskereskedelemi vállalatok, étterem láncok és HORECA szektorban tevékenykedő cégek. Szervezetileg az Eisberg a Gastro Star vállalattal egyesül, és a Hilcona csoport független leányvállalataként fog működni. A felek megállapodásuk szerint a vételárat bizalmasan kezelik. Az adásvétel véglegesítéséhez az illetékes versenyhatóságok jóváhagyása szükséges.

A Bell Csoport számára az Eisberg felvásárlása a konyhakész saláta termékszegmense megerősítését célozza. Svájcban a termelési kapacitások egyenletesebb elosztásában segít, nemzetközi szinten a Csoport további növekedési potenciálokat aknázhat ki a Hilcona friss készétel szektorban szerzett nagy szakértelme révén. Az Eisberg számára a Bell Csoport általi felvásárlás új értékesítési csatornákat nyit meg és új lehetőségeket kínál a növekedésre.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél