hirdetés
hirdetés

A CSB-System az Anuga vásáron

Az élelmiszeripari cégek teljeskörű szoftverszakértője – ezzel a mottóval képviselteti magát a CSB-System AG a kölni Anuga 2015 vásáron. Cégünk a 7.1 pavilon C 050 - D 051 standján mutatja be új vállalat- és folyamatirányítási, valamint ipari automatizációs megoldásait. 

hirdetés

Egyre több élelmiszeripari vállalat vezérli és automatizálja a CSB-System rendszerrel információ- és anyagáramlását a teljes értékteremtő folyamatban: az árubemenettől a gyártáson és a belső logisztikán át a sajátüzletig. Az ágazatra szabott megoldás modulárisan felépített és minden operációs rendszerhez illeszkedik. A rendszer segítségével az árufelhasználások és az erőforrások is rendszerezetten kalkulálhatók.

A receptúrák valamint a feldolgozási- és nemesítési folyamatok optimalizálhatók és a szállítási készség maximalizálható. Az ágazatra szabott megoldás magas minőségű termékekről és élelmiszerbiztonságról gondoskodik. A belső- és a külső adatok mobil adatrögzítése ugyancsak a CSB portfolió alkotórésze.

Nyomon követés és tápérték jelölés

Az Anuga 2015 vásáron többek között a nyomon követés és a tápérték jelölés témakörök kerülnek előtérbe. A felhasználó vállalatok a CSB nyomon követéssel vezérlik, dokumentálják és ellenőrzik termékeik árufolyamát a teljes logisztikai lánc mentén. Valamennyi származási- és feldolgozási adat teljeskörűen rögzíthető és a vevők, valamint olyan külső adatbankok, mint például fTRACE vagy mynetfair részére átadhatók. Az integrált tápérték számítással és -jelöléssel az összetevők, a tápértékek, az allergének és a genetikailag módosított beltartalmi anyagok automatizáltan kiszámíthatók, jelölhetők és kezelhetők és a terméket kísérő okmányok a legújabb EU szabvány szerint kiállíthatók.

Az okos élelmiszerüzem építőelemei

Az ipar 4.0-hoz és az önállóan működő élelmiszerüzemhez vezető úton a CSB a vásáron gyártás automatizációs, valamint online gépadat- és üzemi adatrögzítő IT-megoldásokat is bemutat. A mobil vállalati alkalmazások, a felhő megoldások, az RFID vagy a szoftver által támogatott karbantartás is ennek a területnek a gyakorlatban már bevált alapmegoldásai. A CSB képfeldolgozó technikája is ide tartozik: ennek segítségével például a nyersanyagok teljesen automatizáltan minősíthetők és csoportosíthatók előre definiált kritériumok alapján a gyártás optimális kiszolgálása és a hibás gyártás kiküszöbölése érdekében. A CSB Automation szakértői ezen kívül olyan modern automatizációs koncepciókat és válogató berendezéseket is bemutatnak, amelyekkel hatékony, automatikus komissiózás valósítható meg. Látogasson el Ön is hozzánk, hogy személyesen is megtapasztalja moder IT-megoldásainkat a gyakorlatban is!

(x)

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél