hirdetés
hirdetés

A Heineken akar a világ legzöldebb sörgyártója lenni

Fenntarthatósági Jelentés a Heineken Hungáriától

A Heineken Hungária – a tavalyi gyorsjelentés után – idén elkészítette Fenntarthatósági Jelentését a 2010-es évről.  A riport részletesen beszámol a vállalat eredményeiről a környezetbarát sörgyártás és kereskedelem, a felelős alkoholfogyasztás, a társadalmi felelősségvállalás és a munkatársak érdekében végzett tevékenységéről.

hirdetés

HeinekenA Heineken 2010 áprilisában hirdette meg „A zöldebb jövőért” elnevezésű programját, melynek hosszú távú célja, hogy a világ legzöldebb sörgyártó cége legyen. A program három fő stratégiai iránynak megfelelően hat kezdeményezés mentén körvonalazódik: környezetbarát sörgyártás, környezetbarát kereskedelem, dolgozói kötődés, Heineken törődés, felelősségteljes alkoholfogyasztás és együttműködés a fejlődésért. A Heineken Hungária, mint a cég leányvállalata elkötelezett híve a környezettudatos gondolkodásnak és aktívan részt vesz a program megvalósításában. Az egyes kezdeményezések területén 2010-ben elért magyarországi eredményeket a riport részletesen bemutatja.

A 2010-es évről szóló Fenntarthatósági Jelentés publikációja mérföldkőnek számít a Heineken Hungária életében, hiszen a mögötte álló programmal lefektette egy olyan stratégia alapjait, amely évekre meghatározza a vállalat fenntarthatósággal kapcsolatos értékrendjét, hozzáállását.

„Az idei esztendő fordulópont abból a szempontból, hogy tudomásul vegyük és megértsük: a fenntartható jövő érdekében sok még a tennivalónk ” – jegyzi meg Oladele Ajayi a Heineken Hungária vezérigazgatója a Jelentés előszavában.

A teljes Fenntarthatósági Jelentés megtekinthető a cég honlapján: 

www.heinekenhungaria.hu/Fenntartható Fejlődés

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél