hirdetés
hirdetés

A húsvét közeledtével 135 féle figurás édességgel bővíti kínálatát a Tesco

Több mint 1000 tonna füstöltáruval, 135 féle figurás édességgel és 28 féle kalácstésztából készült termékkel készül a Tesco a húsvéti forgalomnövekedésre, amely várhatóan az ünnep előtti napokban lesz a legintenzívebb. Általánosan megfigyelhető, hogy ahogy más ünnepekkor, húsvétkor is a magasabb minőségű élelmiszereket részesítik előnyben a vásárlók. Az ünnep alatt a sonkafélék forgalma tízszeresére nő, míg tojásból ekkor értékesíti az éves forgalom 20%-át az áruházlánc.

hirdetés

A Tesco idén is széles füstöltáru-választékkal készül az ünnepre: sonkák közül a kötözött lapockasonkák a legkeresettebbek, de évről-évre nő a parasztsonkák és a füstölt hátsó csülök népszerűsége is. Az utóbbi években egyre erősödik a füstölt kolbászok iránti kereslet, ezért a Tesco új, csak a húsvéti szezon alatt kapható kolbászokkal bővítette kínálatát. Az áruházlánc számára kiemelten fontos a magyar beszállítók támogatása, ezért a sonkák 98%-a hazai feldolgozású, az ebben az időszakban eladott, körülbelül 12 millió darab tojást pedig – melyek közül legnépszerűbb az M-es méret – 5 magyar termelőtől szerzi be a Tesco.

A Tescók polcain 135 féle – köztük glutén-, laktóz- és cukormentes csokoládéból készült – figurás édesség várja a vásárlókat, a 10 féle sajátmárkás édességből pedig várhatóan több mint 200 ezer darabot értékesít majd az áruházlánc. A húsvét egyik legnépszerűbb péksüteménye a kalács, ebből 16 féle saját gyártású, míg 12 féle előre csomagolt verzió érhető el idén az áruházakban. Ezek közül kiemelkedik a különleges, vajjal, mézzel, mazsolával és fahéjjal készített saját gyártású kalács, valamint a húsvét hangulatát idéző tojás és nyuszi formájú termékek.

Akik a locsolkodáshoz szükséges kiegészítőket is az áruházban szeretnék megvásárolni, azok összesen 180 féle különböző parfüm és kölni közül választhatnak, utóbbiak között pedig 3 féle, fajtánként 3 illatú szezonális locsolókölnit is találnak.

A Tesco áruházak – figyelembe véve a kollégák érdekeit ­­­­– rövidebb ideig tartanak nyitva a nagypénteket megelőző csütörtökön, valamint nagyszombaton is. Azok a hipermarketek, amelyek hétköznapokon és hétvégén 0-24 óra között tartanak nyitva, április 13-án és április 15-én 22 órakor bezárnak, míg azoknál az áruházaknál, amelyek o5-23 óra közötti nyitva tartással működnek, nem lesz változás. Nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn minden hazai Tesco zárva tart, míg április 18-án reggel 05 illetve 06 órától várják az áruházak a vásárlókat. Az üzletek pontos és aktuális nyitvatartása megtalálható az alábbi linken: http://tesco.hu/aruhazak/nyitvatartas/

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél