hirdetés
hirdetés

A Kreatív magazin mostantól 1290 forint!

Testvérlapunkból, a Kreatívból az eddiginél több példányt kapnak az ügynökségek, vállalatok, és olcsóbban szerezhetik be a halandók az újságosoknál.

hirdetés

Az utóbbi időszakban sokatoktól, sokszor hallottuk, hogy megszokott rituálé a nyomtatott Kreatív magazin ügynökségeken, vállalatokban, marketingosztályokon, szerkesztőségekben landoló példányait vadászni, és azt is, hogy eközben a magyar kreatívipar Dagobert bácsis hőskorához igazított árak mellett nem volna életszerű még többet rendelni belőle - írja indoklásában a Kreatív..

Ezért az augusztusi, gasztrotematikájú lapszámtól kezdve – amit a Kreatív bővebben is bemutatott – változik a nyomtatott Kreatív előfizetések ára: egy évre 11 500 forint lesz egy példány. A korábbi céges előfizetői csomagokban máris megtripláztuk a példányszámot, a privát előfizetőknek pedig meghosszabbítottuk az előfizetések lejártát. Eközben 1290 forintra változik a Kreatív címlapján látható összeg, magyarul ennyiért szerezhetik be azok, akik nem előfizetők, országszerte a nagyobb újságosoknál.

Az első 1290 forintos szám<br>helyből kétféle címlappal jelent meg
Az első 1290 forintos szám
helyből kétféle címlappal jelent meg

Lifestyle újság leszünk ettől kabrióhirdetésekkel? Nem, bár kabrióhirdetéseket, esetleg kabriókat szeretettel fogadunk. Az viszont a Kreatív hagyományának része, hogy a havi nyomtatott lap erősen a magazinos irányból közelít a szaklapság felé: szeretjük az arcokat, a sztorikat, és olyan újságot akarunk készíteni, amit nem fájdalom olvasni, hanem önszántukból ellopják és a kertjükbe meg a kádjaikba viszik a kedves kollégák. Mostantól el sem kell lopniuk.

Természetesen maradunk a magyar kreatívipar, azon belül elsősorban a kommunikációs és marketinges szakemberek lapja, felülete és inspirációs forrása, de ha az új áron diákoknak, laikus érdeklődőknek, a lefedett szakmákba ácsingozóknak is hozzáférhetetőbb lesz az újság, az nekünk csak öröm. Reméljük, nektek is! - olvasható a Kreatív Online-on.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[210327] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél