hirdetés
hirdetés

A legjobb munkaadók közé választották a Lidl Magyarországot

Újabb elismeréssel jutalmazták a Lidl Magyarország munkaadói tevékenységét. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) múlt héten adta át a „Megbízható Munkaadó 2017/18” elismerést.

hirdetés

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén is átadta a „Megbízható Munkaadó 2017/18” elismerését, melyet a Lidl Magyarország képviseletében Tőzsér Judit, vállalati kommunikációs vezető vett át.  „Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalat munkaadói tevékenységét a szakmai zsűri a legjobbak között tartja számon.” – fogalmazott a díj kapcsán.

 

 

A pályázat során a vállalatok hét humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen végzett tevékenységét vették figyelembe, többek között a javadalmazási rendszert, a szociális-jóléti juttatásokat, az egészség és a munkakörülményeket helyezték középpontba.

Az öttagú zsűrit képviselő Karácsony Zoltán elmondta: „A Díj célja a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezések elismerése, ami a munkaadók számára is fontos eszköze a jól képzett és elkötelezett munkatársak megtartásának illetőleg megnyerésének.” Az elismerést Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, valamint Lieselore Cyrus, a Németországi Szövetségi Köztársaság Nagykövetségének ügyvivője adták át.

A Lidl Magyarországot idén már harmadik alkalommal emelték ki a hazai munkaadók közül: 2017 első negyedévében az MPRSz Employer Branding díjjal, valamint a Global CSR Excellence & Leadership Awards elismerésével jutalmazták a vállalat munkavállalóiért végzett tevékenységét.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[207729] galéria
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara nem kompetens ebben a kérdésben dönteni, sőt még pártatlannak sem nevezhető! Márcsak azért is hihetetlen a hogy a legjobb
munkaadó, mert Németországban a legrosszabbak között van...
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél