hirdetés
hirdetés

A Pepsi vírusfilm nemzetközi siker lett

A Mikulást utoléri a gazdasági világválság, és idén csak egy embernek ad ajándékot: az ál tévés oldalra linkelő e-mail: NEKED (amit egy ál tévés oldalról tudhatunk meg) – röviden így lehet leírni a Pepsi Mikulásos-ajándékozós, profi kivitelezésű és a jelek szerint kiugróan népszerű kampány vírusfilmjét, amit eddig több mint kétmillióan különböző e-mail címre küldték tovább, és több mint négymillióan töltöttek le.
hirdetés

A „Nevess / Ajándékozz / Ünnepelj többet” fősorú vírusfilmet eddig 1,3 millió különböző e-mail címre küldték el, és 2,5 milliószor töltötték be a kampány oldalát – mondta el testvérportálunknak, a Kreatív Online- nak Mikola Tamás, a Pepsi senior brandmenedzsere. A kampányt a magyarországi Pepsi rendelte, a cég interaktív ügynöksége, a Soda Team pedig az ügyféllel „szorosan együttműködve” fejlesztette készre az ötletet.
Mikola Tamás szerint a Pepsi egy Mikulás-témájú, személyre szabott és névre szóló, interaktív kampányt akart, amely „nagyon sok embert mozgat meg, nem tolakodó, de azért jól azonosítható brandinggel”.
A hazai márkafelelős szerint a kampány maximálisan elérte a célját: „A Pepsi szerzett néhány vidám percet azoknak, akik látták, és azoknak, akiknek aztán ők személyre szabva továbbküldték. Nem tudok róla, hogy lett volna hazai vírusvideó, ami ilyen rövid idő alatt - pozitív értelemben – ilyen szinten megmozgatta volna az embereket!” – mondta. Mikola Tamás hozzáfűzte: "Az általunk készített  magyar Pepsi vírusfilm sikerét látva több ország jelezte, hogy szeretné azt adaptálni. Ez rendkívül nagy szó, mert a folymat általában fordított szokott lenni: a nemzetközileg kapott anyagok kerülnek lokalizálásra. Jelen esetben viszont egy saját lokális fejlesztés nemzetközi átvétele történhet."
 
elelmiszer.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél