hirdetés
hirdetés

A Pricer forradalmi retail megoldása nyerte el a legjobb vásárlói élmény kitüntetést

A Pricer új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló megoldás megérkezett!

hirdetés

Mi az? Pontosabb a GPS-nél és az év retail szenzációja lehet?!

A Pricer elektronikus polccímkék már jó ideje a jövőt képviselik, számtalanszor írtunk már a technológia előnyeiről. Árazás egy gombnyomásra, többletinformációk megjelenítése, kétirányú biztonságos kommunikáció, speciális akciók, kedvezmények látványos megjelenítése és még sorolhatnánk, de 2017-ben olyan lépett a Pricer, amire még nem volt példa a piacon!


Termék helymeghatározás kizárólag a Pricer alap infrastruktúráján keresztül! Hogyan is működik?


A Pricer elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication – OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést), ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, tehát az egyes termékek pontos helyét! A bolton belül áthelyezik a terméket? A Pricer automatikusan frissíti a térképen!


Vásárlóinak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!


A megoldás már élesben üzemel a francia Leroy Merlin barkács és kertészeti láncnál.


Ha szeretné, hogy vásárlói interaktívan, könnyedén és gyorsan találják meg a kívánt termékeket, válassza Szintézis ZRt-t és a Pricer elektronikus polccímkéket. Vegye le az árcímkézés és a vevőinformálás terhét munkatársairól, koncentráljanak együtt a vásárlói élmény növelésére a Pricer elektronikus polccímkék segítségével.


Vesszen el a referenciabolt kínálatában, majd hívja segítségül a Pricer-t: A működő modellt itt próbálhatja ki! Kattintson ide (X)


(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[206391] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél