hirdetés
hirdetés

A Príma üzletek sorra állnak át Szintézis rendszerre

Újabb Príma üzlet választotta a Szintézis ZRt. retail rendszereit. A legújabb, májusban nyílt kereskedelmi egységben a Szintézis áruforgalmi és kereskedelmi rendszerét, valamint a Pricer elektronikus polccímke megoldását vezették be. Minek köszönheti a Szintézis rendszere a nagy népszerűséget? Megmutatjuk!

hirdetés

A legújabb Príma Szintézis nyitással összesen már 11 Príma üzletben és 1 diszkont áruházban üzemelnek teljes kiépítésben a Szintézis retail rendszerei mellett a Pricer elektronikus polccímkék. A magyar tulajdonú élelmiszerlánc az év folyamán minimum két további boltban tervezi az átállást.

Egyedülállóan innovatív elektronikus polccímke megoldás

A Pricer elektronikus polccímkék világviszonylatban is piacvezetők, köszönhetően a stabil hadiipari kommunikációs technológiának, valamint a folyamatos termékinnovációnak. Számos Príma üzletben üzemel már a Pricer SmartFlash zölden villogó led-es megoldása, amely szolgálhat a vevők figyelemfelkeltésére és a bolti dolgozók munkájának megkönnyítésére is.
A modern megoldásokra nyitott üzlethálózat számos más Pricer innovációt is kihasznál, például a Pricer távkapcsolóval megvalósított áruforgalmi - például készlet, fogyás és rendelő mennyiség - információk megjelenítését is. A Pricer elektronikus polccímkékből profitál a vevő, a bolti dolgozó és a teljes bolthálózat is.

Folyamatautomatizálásban is az élen

A Szintézis-partner élelmiszerbolt-hálózat a Pricer elektronikus polccímkéken kívül más, előremutató retail megoldásokat is bevezetett. A kulcsszó az automatizálás. Ilyen például a papír alapú bejövő szállítói számlák digitalizálása, adatbázisba olvasása és automatikus párosítása az elektronikus bevételezéssel, mellyel 500-1000 számla kézi feldolgozását váltják ki, számos emberi erőforrás felszabadítását tervezve.
A másik nagy újításuk a már más üzletekben régóta működő automatikus rendelés generálás, de a Szintézis Gastro és Pékség megoldása is erősíti a könnyen kezelhető, integrált rendszer koncepcióját. Mindez rugalmasan, moduláris rendszerfelépítésben üzemeltetve.

Tekintse meg a Szintézis ZRt. teljes retail portfólióját, az idén 30 éves cég munkatársai állnak rendelkezésére!

www.szintezis.hu                                                        (x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[207909] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél