hirdetés
hirdetés

A Szintézis mutatja a jövőt: saját felhőből üzemel egy multi 3 országot átfogó back office rendszere

Magyarországon ma kevés olyan vállalkozás van, akik képesek lennének a Szintézis felhőben is üzemelő POS Back Office Főpénztári Rendszerének konkurenciát állítani. A saját fejlesztésű szoftver- és cloud megoldás három országban jelenlévő multinacionális vállalatot lát el egy infrastruktúra alól. A felhőben üzemelő POS Back Office Rendszer szolgálja ki 3 országban a kassza rendszert. A jövő megérkezett és a Szintézis diktálja.

hirdetés

Belegondolt már abba, hogy mennyi pénzt és erőforrást tudna megspórolni, ha kereskedelmi rendszere egy szolgáltatóval és egy infrastruktúra alól üzemelne? Egy külföldi tulajdonú multinacionális cég a Szintézis ZRt.-t hívta segítségül a költségeinek racionalizálása és az üzembiztonság növelése érdekében. Hogyan?

A Szintézis ZRt. 300 millió forintos beruházás keretében alakította ki saját felhő infrastruktúráját, amely éves szinten 99,9 % -os rendelkezésreállást garantál. Egyedülálló megoldásként ebbe a felhőbe költözött a Szintézis POSBO rendszere (POS Back Office Főpénztári Rendszer), hatékonyságot, átláthatóságot, biztonságot és rugalmasságot garantálva ügyfeleinek. A rendszer a legapróbb részletekig paraméterezhető, így a multinacionális és kisebb kereskedelmi láncok is egyaránt profitálhatnak belőle. Ez a megoldás országonként eltérő jogszabályi előírások alapján működő saját fejlesztésű PC alapú kassza rendszert tud vezérelni.

Milyen megoldásokkal képes kezelni a Szintézis felhő alapú retail rendszere a három ország számos kereskedelmi egységének igényeit?

• Minden üzlet saját tükörképpel rendelkezik a felhőben, így a módosításokat elég a központban elvégezni. A beavatkozások gyorsan és megbízhatóan levezényelhetők, az üzletmenetet nem befolyásolják. A „tükörkép rendszernek” köszönhetően egy esetleges rendszervisszaállítás pillanatok alatt megoldható, nagy üzembiztonságot kínálva.
• A felhőben lévő egységes rendszer több nyelvet is kezel, így lehetővé téve az egyes országok menedzsereinek, hogy saját nyelvükön dolgozhassanak.
• Az egyes országok üzletei és azon belül a cégcsoport brandjai külön üzemelnek, így a brandek és az azokhoz tartozó törzsadatok és árak akár országonként is eltérőek lehetnek.
• Minden adatbetöltést és adatmódosítást kizárólag a felhőben lehet végrehajtani (ügyfél kérése alapján), az üzletek csak a jóváhagyott adatokat kapják meg. Bolti szinten semmilyen törzsadat betöltés vagy módosítás nem lehetséges.
• A országok és a brandek esetében a loyality card rendszerek szeparáltan működnek, egyedi közös központot üzemeltetnek. Ennek a megoldásnak köszönhetően a vevőpontok, pontgyűjtések, engedmények, különböző egyedi akciók, brandenként, országonként eltérőek lehetnek, igazodva a helyi igényekhez, adottságokhoz.
• Nagy hangsúlyt kapott a CRM rendszer. A megadott struktúrához igazodva egységesen kezeli a partner és vevő törzset és minden vevő forgalmát. A CRM rendszer képes az egyes vevők vásárlásait termék szintre bontani, láthatóvá válik a jóváírt kedvezmények és pontok összege is. Az egy országon belül egy adott brand-hez tartozó loyality rendszer kedvezményei az összes boltban érvényesíthetők a felhőben történő adattárolás és a központból vezérel adatkommunikációknak köszönhetően.
• Mivel a boltok forgalmi adatai a felhőben tárolódnak le, a vállalatirányítási és egyéb elemző szoftverek naprakészen kaphatják meg a szükséges információkat.

Vezessen be komplex retail rendszert, ismerje meg a Szintézis ZRt. felhő alapú megoldását. Kérdése van? A Szintézis szakemberei állnak rendelkezésére! www.szintezis.hu    (x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél