hirdetés
hirdetés

A szokásosnál több magyar szakmai látogató utazik ki idén az Anugára

Globális szinten várhatóan mintegy 160 ezer üzletember vált majd belépőjegyet az eseményre.

hirdetés

Magyarországról a szokásos hétszáz szakmai látogatónál valószínűleg többen utaznak ki a kölni Anugára tájékozódni idén októberben. Ezt jelzi előre Kakuk Márta, a Koelnmesse magyarországi képviselője az eddigi érdeklődés alapján.

Az élelmiszer-kereskedelem, otthonon kívüli étkezőhelyek valamint online értékesítő platformok várhatóan mintegy 160 ezer üzletembere 190 ország képviseletében vált majd belépőjegyet; hogy megismerkedjen a világpiac legnagyobb árukínálatával, újdonságaival és aktuális trendjeivel, amiket száz ország 7 200 cége prezentál idén október 7.-11. között.

A kiállítók 89 százaléka érkezik külföldről, a keresleti oldalról pedig 69 százalék érkezik Németországon kívülről. Ez azt is jelenti, hogy a magyar élelmiszerek legnagyobb export piacáról, Németországból közel 50 ezer üzletember vált belépőjegyet a Rajna menti vásárközpontba.

„Tíz szakvásár egy tető alatt a koncepció lényege, amelynek alapján a látogatók áttekinthetik a kínálatot, és termékcsoportonként tájékozódhatnak a bőséges árukínálatban, húskészítményektől édességekig” – tájékoztat Christine Hackmann, az Anuga kommunikációs vezetője. – „Eddig a kenyérrel és sütőipari termékekkel együtt szerepeltek a forró italok, azaz kávé, tea valamint a többiek. Idén viszont először önállóan mutatkoznak be, mivel egyre fontosabbá válik ez a termékcsoport. Az új kiállítási lehetőséggel sok cég él, így októberben sokrétű kávé- és teakínálattal is találkozhatnak a látogatók”.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[210134] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél