hirdetés
hirdetés

A Tesco válasza a Magyar Nemzet cikkére

Per Bank, a magyarországi Tesco vezérigazgatója az elmúlt két évi sikeres munkája után beszerzési igazgatóként folytatja tovább karrierjét Angliában, a teljes nagy-britanniai és írországi régió irányításáért felelős igazgatóság tagjaként. Per Bank utódjáról a Tesco a következő hetekben ad tájékoztatást.

hirdetés

Per Bank

 

 

 

 

 

 

A vezérigazgató a nemzetközi vezetők karrierútjának megfelelő előléptetést kapott (akik egy-egy pozícióban átlagosan 2-3 évet töltenek el). A kinevezés nagy megtiszteltetés személy szerint neki, és a magyarországi Tescónak is, hiszen ez az anyavállalat elismerését jelzi Per Bank és a magyar menedzsment eredményes munkája iránt – áll a kereskedelmi lánc közleményében.

Per Bank vezetése alatt a nehéz gazdasági körülmények ellenére is sikerült a magyarországi Tescónak tovább növekednie, javítani a vásárlói élményt, nagyszerű, új szolgáltatásokat kínálni a (pl.: Tesco Clubcard, Tesco Extra) és példamutató elkötelezettséget mutatni a fenntartható működés megvalósítására. A vállalat továbbra is elkötelezett a magyar piac mellett, tervei változatlanok és folytatja beruházásait a következő években is  – szól a közlemény.

A Magyar Nemzet 2011. 01. 07-i számában, a vezérigazgató távozásával kapcsolatban megjelent rosszindulatú feltételezéseket a kereskedelmi lánc határozottan visszautasítja és cáfolja.

Per Bank távozása semmilyen módon nincs kapcsolatban az újságíró által emlegetett munkaügyi kérdésekkel, melyekben a rendőrség a mai napig semmilyen hiányosságot nem tárt fel. A Magyar Nemzet a cikk megírása kapcsán most sem kérte ki a Tesco álláspontját, hanem a munkatársak tájékoztatására szóló belső levél mellé saját rosszindulatú feltételezéseit jelentette meg – tartalmazza a Tesco közleménye.

(forrás: Tesco)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon Angliában is polcpénzt kell fizetnie a beszállítónak? (Persze tudom, már itt sincs polcpénz, csak hát marketing díj, bónuszok stb még
akadgatnak) Hány napra fizetnek ott? Vajon van magyar áru az Angol Tescoban? Ugyaolyan sok, mint a magyarországi Tescoban az angol áru?
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél