hirdetés
hirdetés

Akció Bébé Program néven az Auchantól

Auchan Bébé Program néven új hűségprogramot indít az Auchan Retail Magyarország gyermeket váró kismamák és kisgyermekes családok számára. A Bébé Program különleges kedvezményei tehát már a várandósság alatt, illetve a gyermekek 6 éves koráig nyújtanak segítséget az édesanyáknak és a családoknak. A program résztvevői ingyenes regisztráció után vehetik igénybe a havonta megújuló, azonnali kedvezményeket.

hirdetés

Az Auchan számára kiemelten fontos, hogy a vásárlók igényeit mindig minőségi, helyi és egészséges termékekkel szolgálhassa ki, és ezzel hozzájáruljon hétköznapjaikhoz. Különösképpen fontosak a vállalat számára a családos vásárlók, az ő speciális igényeik megértése és támogatása, ezért az áruházlánc bevezeti az Auchan Bébé Programot, ami kifejezetten számukra kínál egyedi kedvezményeket.


A Bizalomkártya törzsvásárlói program részeként működő Bébé Program a regisztrációt követően tehát mind az Auchan Bizalomkártyával, mind pedig az Auchan Kártyával rendelkező vásárlók számára egyaránt biztosítja a havonta megújuló, azonnali engedményeket. A kedvezményes termékeket az áruházlánc hónapról hónapra a várandós anyukák, illetve a legfeljebb 6 éves gyerekek számára szükséges termékek közül válogatja össze, így a szülők mindig hasznos árucikkekkel találkozhatnak az akciós termékek között. Természetesen az Auchan Bébé Program résztvevői is gyűjthetnek, illetve beválthatnak Bizalompontokat a vásárlásaik során. A legfrissebb havi ajánlatokról a vásárlók az Auchan Bébé Program honlapján vagy az áruházakban tájékozódhatnak. A programba az érdeklődők az áruházak vevőszolgálatán regisztrálhatnak ingyenesen.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél