hirdetés
hirdetés

Az informatikai fejlesztés minden üzletnek gyümölcsöző befektetés

A Laurel Kft. több mint két évtizedes tapasztalatának köszönhetően a fogyasztók a leginnovatívabb megoldásokkal találkoznak a hazai boltokban, amelyek úgy teszik hatékonnyá a vevőkiszolgálást, hogy közben a legnagyobb eredménynövekedést biztosítják az üzletek számára.

hirdetés

Az idén 24 éves vállalatunk az elsők között szerezte meg az ONLINE 2.0 szabályoknak megfelelő pénztárgép-forgalmazási engedélyt és sorra kapják meg kasszamegoldásaink az engedélyező hatóság jóváhagyását. Bár az, hogy ennek megfeleljünk, nagy figyelmet és erőforrást igényelt, ennek ellenére mégsem álltunk meg és más területeken is folyamatosan fejlesztünk:

• Ellátási lánc menedzsment megoldásunk a „bigdata” rendszerek adataiból kinyert, valós idejű elemzések alapján képes bármikor elérhetővé tenni az árura vonatkozó információkat úgy, hogy közben 360 fokos rálátást biztosít a készletre, a termékekre és a vevőkre.
• A kategóriamenedzsment-megoldásoktól hatékonyabbak a polctükrök, a boltspecifikus szortiment-tervezés pedig növeli a nyereséget, a vásárlói élményt és a lojalitást.
• Szoftvereink mellé csúcstechnológiás eszközöket is kínálunk. Már üzemelnek Budapest kedvenc, 0-24-es üzletláncának kasszáinál a villámgyors NCR7879-es szkennerek, kasszaszoftverünk pedig egyre több boltban az NCR XR5-ös gépén fut. A csúcskategóriás eszközök nagy előnye, hogy minimálisra csökkentik a hibalehetőségek számát, emellett gyorsabb vevőkiszolgálást eredményeznek. Ezáltal nem csak a pénztárosok hatékonysága nő látványosan, de a vásárlói elégedettség is emelkedik.
• Elektronikus polccímke-rendszerünk használatával a bolt üzemeltetője biztos lehet benne, hogy mindig az aktuális árak szerepelnek a polcok élein, ráadásul a címke marketing- vagy reklámfelületként is szolgál. Alkalmazásukkal az ipari szektor egyes gyártási, raktározási és logisztikai feladatai is támogathatók.
• A WebAIR alkalmazással a boltok nagyobb beruházás nélkül, egy webböngésző segítségével tudnak a legfejlettebb Laurel szoftverekhez jutni. A havidíjas, felhőalapú megoldás skálázható és költséghatékony.
• BoltInfo nevű mobil applikációnk segítségével az üzletek tulajdonosai akár egy kávéházban ülve is ránézhetnek boltjaik forgalmára, figyelhetik az eladások értékét, a vevőszámot vagy akár a leértékelések mértékét és a leértékelési veszteséget is.
• Web- és appfejlesztő csapatunk felhasználói élményt középpontba helyező, keresőoptimalizált weboldalak készítését is vállalja, akár kapcsolódó webáruházzal vagy teljes arculatváltással is.
• A kereskedőknek és vásárlóknak is hasznos eBlokk megoldás pedig a papíralapú bizonylat helyett mobiltelefonon jeleníti meg a nyugtát. A vásárlók visszakereshetik vásárlásaikat, statisztikát készíthetnek belőle, a kereskedők pedig a nyugtakép mellett speciális kedvezményeket adó kuponokat is küldhetnek. (x)


További információ: www.laurel.hu I This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[206763] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél