hirdetés

Az Ön cége is sokat tesz a fenntarthatóságért?

Jelentkezzen az I. FMCG Greennovációs Nagydíjra!

A greennováció egy mozaikszó, az angol green, azaz zöld és az innováció, azaz új módszer bevezetése szavak összetételéből képeztük. Jelenti mindazokat az új megoldásokat, amelyek a fenntartható fejlődést szolgálják.

hirdetés

A válságot - többek között - innovációkkal élte túl az ágazat. Rengeteg olyan környezetkímélő  megoldást vezettek be a cégek, amelyek egyszerre jelentős megtakarítást is hoztak a konyhára.

Sokan közülük elhivatottak a fenntartható fejlődés népszerűsítésében, a környezeti értékek fenntartásában, ezért új termékek, új gyártási eljárások, új csomagolások, új promóciók láttak napvilágot, amelyet az Élelmiszer szaklap méltányolni kíván és értékeli azokat a „zöld” beruházásokat, környezettudatos fejlesztéseket, energiatakarékos megoldásokat, amelyek a fenntartható termelést, a fenntartható kereskedelmet, a fenntartható fogyasztást szolgálják.
 

Az I. FMCG Greennovációs Nagydíj pályázaton azok a Magyarországon tevékenykedő vállalkozások vehetnek részt, amelyek 2010. január 1-jétől – 2011. december 31-ig kiemelkedő, a fenntartható fejlődést, illetve környezetvédelmet szolgáló innovációs teljesítményt értek el, azaz teljesültek a fenntartható termelési, gyártási, kereskedelmi és szolgáltatói folyamatokkal kapcsolatos célok.

Az ünnepélyes, sajtónyilvánosság keretében megrendezendő díjátadóra 2012 elején kerül sor. A nyertes pályázatokat az Élelmiszer szaklapban és az Élelmiszer online-on is bemutatjuk.

Küldje el Ön is projektjét!

Részletek, kiírás, jelentkezési lap itt található!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[102140] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél