hirdetés
hirdetés

Az STI Group sikere három címszóban

Mi szükséges egy vállalat sikeres fejlődéséhez? Az STI Group három címszóban megadja minderre a választ: Service, Technology, International, azaz szerviz, technológia és a nemzetközi hálózat.

hirdetés

Szerviz

Az STI Group teljes körű szolgáltatást nyújt partnereinek a display, doboz vagy öntapadó címke konstrukciók megálmodásától kezdve a késztermék kiszállításáig, sőt akár az üzletekben történő termékkihelyezésig. Ennek köszönhetően a POS- és csomagolási koncepciók komplexen kezelhetők. A vállalat szakemberei ismerik a sikerhez vezető folyamatok egymásutániságát, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a siker kulcstényezői tekintetében, megkímélve a megrendelőket a felesleges kísérletezésektől és kockázatoktól. A cég legújabb fejlesztéseit, kutatásait, tanulmányait megosztja megrendelőivel, ötletet adva számukra az optimális termék kifejlesztéséhez, előállításához.

 

Az STI Group által kifejlesztett Open Close konstrukció egy kartonból készült doboz szemcsés termékek számára – cukor, állateledel, mosószer, só –, amely könnyedén nyitható, egyszerűen használható és visszazárható. A csomagolási megoldás SilverPack díjat nyert 2017-ben. Ha szeretne további sikeres konstrukciókat megismerni, látogasson el weboldalunkra. http://www.sti-group.com/hu/showroom.html

Technológia

Hazai vizeken evezve, említésre méltó a kecskeméti STI Petőfi Nyomda idei beruházása. A magyarországi gyár, a nyolc gyáregységgel rendelkező STI Group legnagyobb nyomdája. Folyamatosan növekvő rendelésállománya indokolta egy új, hatszínes, UV lakkos ofszet nyomógép megvásárlását, amely beépített, automata logisztikával rendelkezik. „A piac kedvező hatásait érezzük, valóban növekedik a kiskereskedelmi fogyasztás és ennek nyomán partnereink termékei is kelendőek, a csomagolóanyagra is nagyobb az igény” – nyilatkozta Kolozsvári György, az STI Petőfi Nyomda Kft. értékesítési igazgatója. A Heidelberg típusú gépet, amely várhatóan a második negyedév végén már termelni fog, elsősorban a magas hozzáadott értékű termékek nyomtatására fogják alkalmazni. „Az FMCG szektor minden résztvevőjének tudunk a géppel termelni, sőt a gyógyszeripar számára is van benne lehetőség, hiszen az OTC területén már számos termék rendelkezik valamilyen különleges felületnemesítési megoldással” – folytatta Kolozsvári György. A beruházás elsődleges célja a kecskeméti dobozüzem kapacitásainak növelése, a hatékonyság szintjének emelése.

 

6 színes Heidelberg Speedmaster XL 106, 3b formátum /72x106 cm/, dupla UV lakkozóművel

Nemzetközi hálózat

Egy nemzetközi globális kampány kivitelezése nem könnyű, Európa-szerte nagy különbségek vannak a vásárlói preferenciákban és a kereskedelmi követelményekben. Mint Európa vezető csomagolóanyag és display-gyártója, az STI Group nagy szakértelemmel rendelkezik a koncepciók egységesítése és egymásra építhetősége terén. A csomagolási megoldások összehangolása és egységesítése az STI Group csomagolási szakértőinek fő területe. A szaktanácsadói csoport először megvizsgálja az összes követelményt az értéklánc során, majd elemzi a hulladékot és a magtakarítási lehetőségeket. A tervezők ezután elemes csomagolási szerkezeteket fejlesztenek, amelyek feltöltése gépesítve vagy kézzel történik, illetve olyan csomagolási folyamatokat ajánlanak, amelyek a legideálisabbak a megrendelő számára. „Számos tenderen veszünk részt, amelyeken a fejlesztőknek a tender bizonyos fázisában be kell mutatnunk az ötleteinket fizikai valójukban. Az STI Group ereje valójában itt mutatkozik meg a leginkább, hiszen mi nem csak egy csomagolóanyagot előállító vállalat vagyunk, hanem egy nemzetközi és teljes körű szolgáltatáscsomag áll a hátunk mögött” – mondja Tóth Zoltán az STI Petőfi Nyomda Kft. termékfejlesztési csoportvezetője.

Az STI Groupról röviden

Az STI-csoportot, mint az innovatív és kreatív csomagolási és POS-megoldások előállítójaként ismerik világszerte.

A márkák partnereként, az STI Group megrendelői termékeihez értéket ad hosszú távon azáltal, hogy költséghatékony módon védi és reklámozza a termékeket, illetve a legigényesebb márkabemutatást biztosítja azoknak az értékesítés helyszínein.

Az STI Group megrendelői közé tartoznak kiskereskedelmi láncok, ügynökségek és a 20 legnagyobb nemzetközi márkagyártóból 15 vállalat.

Az STI Group, mint márka, egyet jelent az innovációval és a minőséggel. A cégcsoport közel 2000 kollégájával több, mint 290 millió euró árbevételt ért el 2016-ban.

Az STI Group Kecskeméten található gyárában nyomtatott és hajtogatott karton-, illetve hullámkarton dobozok, továbbá tekercses öntapadó címkék készülnek FMCG és gyógyszeripari megrendelőknek.

(x)

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél