hirdetés
hirdetés

Bemutatkoztak a magyar termelők Milánóban

Az Agrármarketing Centrum (AMC) első alkalommal vett részt közösségi standdal a 22. Milánói Nemzetközi Kézműves Kiállítás és Vásáron (L’Artigiano in Fiera). Az AMC standján 2017. december 2-10. között a magyar kiállítók kiváló minőségű termékeket mutattak be, többek között szalámi és kolbászféleségeket, csokoládékat, gyümölcsborokat, kürtőskalácsokat, rózsafánkokat és savanyúságokat, illetve pálinkákat. A hazai ízekről, magyaros ételek bemutatásáról a 78. OMÉK-on nagy sikert aratott „Magyar Föld Legjava Bisztro” gondoskodott. A magyar standot Csiszár Jenő, milánói főkonzul ünnepélyes keretek között nyitotta meg.

hirdetés

Az Agrármarketing Centrum idén első alkalommal jelent meg a világ egyik legjelentősebb kézműves kiállításán, összesen 360 négyzetméteres területtel. A magyar közösségi kiállítók mellett kitelepült a „Magyar Föld Legjava Bisztro” elnevezésű melegkonyhás étterem is, ahol a látogatók megkóstolhatták a jellegzetes magyar ételeket és italokat.

A kiállításon egyedi, eredeti és kiváló minőségű kézműves termékekkel ismerkedhettek meg a látogatók, a világ minden tájáról. A vásár mellett színes programok (koncertek, főző show, táncelőadások) is várták az érdeklődőket. A magyar közösségi stand szintén bővelkedett attrakciókban: a Szárnyas Sárkányok - amely az egyik legnagyobb és legsikeresebb független utcaszínházi társulat Magyarországon - tartott gólyalábas felvonulást, a magyaros dallamokról pedig az Agyagbanda zenekar gondoskodott

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

AMC
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél