hirdetés
hirdetés

CSB-System az Anugán és üzemlátogatások a Food Business Days keretében

Ágazatra szabott ERP megoldásunkat modernizáltuk az élelmiszeriparra és az italgyártásra. A 2017. október 7. és 11. között Kölnben megrendezésre kerülő Anuga élelmiszeripari vásáron bemutatjuk a CSB-System legújabb generációját.

hirdetés

Ismerje meg a  CSB Bonanza folyamat konfigurátort, webshopunkat és új vállalatirányítási web alkalmazásainkat. A Kölnben megrendezésre kerülő Anuga a legnagyobb nemzetközi élelmiszeripari és italgyártó vásár.

Keressen fel bennünket Kölnben, 2017. október 7. és 11. között a 7.1 pavilon B090 és a C093 standokon és ismerje meg élelmiszeripari IT megoldásainkat.

Témaköreink:

Automatizálás és okos élelmiszerüzem

Költség megtakarítás és minőségjavítás. Automatizálási megoldásainkkal ügyfeleink információt nyernek és javítják gyártási-és logisztikai folyamataikat.

Többcsatornás értékesítés és webshop

Az online kereskedelem még soha nem volt ennyire egyszerű. A CSB most olyan integrált webshopot mutat be, mely a CSB-Systembe vezeték nélkül integrálódik és így minden adathoz hozzáfér az ERP rendszerben.

Vállalatirányítás és átláthatóság

A Vállalata mobil irányítása: új vállalatirányítási web alkalmazásainkkal fokozzuk a vállalat átláthatóságát és teljesítményképességét.Ismerje meg a CSB legjobb gyakorlati megoldásait a működő vállalatoknál a Food Business Days 2017 keretében:
Az Anuga mellett 2017. október 5. és 12. között üzemlátogatásokra és a Food Business Days rendezvényünkre hívjuk Önt is, hogy megismerje az élelmiszeripar és az italgyártás legjobb gyakorlati megoldásait.
Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére!  Honlapunk: www.csb.com.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[212634] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél