hirdetés
hirdetés

Demján üzent: menesztené Lázárt és Vargát

Az üzletember szerint a multiellenes törvénycsomag miatt nincs helyük a közéletben.

hirdetés

Bosszút sejt a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) a kormány multiellenes javaslatcsomagja mögött. Dávid Ferenc főtitkár az ATV-ben tolmácsolta, hogy Demján Sándor elnök továbbra is úgy véli – és ezt már megmondta Varga Mihálynak is -, hogy távoznia kell a közéletből, aki ilyen csomagot letesz az asztalra - írja a 24.hu

„Beszéltem Demján Sándorral arról, hogy milyen hangvételben adjuk elő ezt a kérdést. Azt mondta, hogy álljak bele a témába, és mondjam azt is el, hogy ő már korábban megmondta Varga miniszter úrnak, hogy akik ilyen szakmai anyagot le mernek tenni az asztalra, azok gyorsan hagyják el a munkahelyüket.”

A javaslatcsomag szakmaiatlan, rossz megközelítésű, azonnal vissza kellene vonni – mondta a főtitkár, aki szerint a reklámköltésekbe nem szólhat bele a kormány, a bérpótlék emelése pedig a kiskereskedőket – a minimálbér-emelés után – tönkre is teheti. A parkolóhelyek után fizetett díj aggályos, hiszen az áruházakat törvényben kötelezték arra, hány parkolóhelyet építsenek.

Dávid Ferenc a legdurvábbnak a kötelező létszámbővítést tartja. Ezt a kormánynak ott kellene szabályoznia, ahol ő a munkáltató, nem a kereskedelemben. Szerinte a javaslat diszkriminatív, nem piacbarát, az állhat mögötte, hogy a KDNP még mindig nem jutott túl a vasárnapi boltzáron. A kormány nem veszi észre, hogy amikor a multikat próbálja ütni-vágni, gyalázni, akkor mindig a gyengét, a törékenyt, a vidékit, a magyart üti, mert végül ők lesznek a javaslat igazi kárvallottjai, ők mennek tönkre, az ő dolgozóik kerülnek utcára.

Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi forgalomba kerülését (Heineken) megtiltó tervezetet Dávid Ferenc szintén nevetségesnek tartja - számol be az ATV-ben elhangzott interjúról a 24.hu.

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
A "multik" visszaélnek erőfölényükkel (mert megtehetik, ezért meg is teszik), ezért megkell rendszabályozni őket ez a minimum amit elvárok a mindenkori Kormánytól
pártoktól függetlenül. Azonban amiről most szó az csak szurka-piszka semmi más, ennek valóban nincs értelme...
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél