hirdetés
hirdetés

Előrukkolt 2017-es éves jelentésével a NAK

,,Az erősödő agrár- és élelmiszergazdaságért, a jólétben gyarapodó vidékért" címmel megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-re vonatkozó éves jelentése.

hirdetés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az agrárgazdaság, az élelmiszeripar és a vidékfejlesztés terén meghatározó jelentőségű köztestület. Munkájuk során közel négyszázezer kamarai tag érdekeit képviselik, együttműködésre törekedve partnerszervezeteikkel valamint a döntéshozókkal illetve a nemzetgazdaság más szereplőivel. Szervezetük szerteágazó tevékenységet végez, melynek a legtöbben közvetlenül csak egy-egy szeletével találkoznak – akár például az egységes kérelmek beadásakor, a falugazdász-irodákban, földvásárlásnál, őstermelői ügyintézéskor vagy rendezvényeken.

Jelen, 2017 őszén készült kiadványukkal egyrészt az a céljuk, hogy általánosságban betekintést nyújtsanak az agrárgazdasági kamara munkájába – szabályozások előkészítésében vállalt szerepüktől kezdve a támogatások lehívásában nyújtott segítségen át a tudásbázis funkcióig. Másrészt egyfajta helyzetképet is felvázolnak a magyar agráriumról, élelmiszeriparról, vidékről, mindannak tendenciáiról. A kötetben a kamara társadalmi és operatív vezetői, illetve több partnerük szolgál naprakész információkkal szakterületük aktualitásairól, egyes ágazatok trendjeiről, problémáiról, az azokra adott és adható válaszokról.

,,Az erősödő agrár- és élelmiszergazdaságért, a jólétben gyarapodó vidékért" című jelentés a képre kattintva elérhető.

 

(forrás: NAK)
hirdetés

Címkék

NAK
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél