hirdetés
hirdetés

Felavatta kolozsvári telephelyét a Raben

2017.05.15-én megnyitotta kapuit a Raben Logistics Románia új telephelye Kolozsváron, így a vállalat most már összesen 4.300 m2-es x-dock raktárral, három telephelyen (Bukarest, Arad, Kolozsvár) áll ügyfelei rendelkezésére Romániában.

hirdetés

„Új telephelyünknek azért választottuk Kolozsvárt, mert fejlődése igen jelentős, a depó jól megközelíthető ipari területen található, közel az autópályához. Ha stabil disztribúciós hálózatot szeretnénk kiépíteni Romániában, Kolozsváron jelen kell lennünk.”- véleményezte a választás okát Valentin Storoj a Raben Logistics Romania ügyvezető igazgatója.

A város fontos üzleti kapcsolatban áll Magyarországgal, várhatóan a Raben ezen lépése elősegíti ügyfelei könnyebb áruforgalmát a két ország között. A vállalat 1.300 m2 területen, három rakodórámpával  és négy munkatársával szolgálja ki ezentúl a belföldi és nemzetközi szállítmányozást igénybe vevő ügyfeleket.

 A Raben Logistics Románia 2016 óta tevékenykedik Romániában Bukaresten és Aradon, összesen 20 munkatárssal. A vállalat kompetens partner a gyűjtőszállítmányozás, a rész- és teljes rakományok szállításában mind nemzetközi mind belföldi irányokban. A vállalat személyre szabott megoldásokat kínál ügyfelei részére Romániában, az ügyfél vállalatának méretétől és ágazatától függetlenül.

„Ügyfeleink Erdélyben rendelkeznek telephelyekkel, és a legjobb megoldást kell kínálnunk számukra. Kolozsvár a legnagyobb erdélyi város.”- mondta Valentin Storoj.

Igény esetén a jövőbeni tervek között szerepel a vállalat további terjeszkedése Kolozsváron illetve az is, hogy ott raktárlogisztikai szolgáltatást kínál majd ügyfeleinek.

A kolozsvári depó

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél