hirdetés
hirdetés

Gazdag programkínálat és minőségi borválaszték a Budapest Borfesztiválon

Kétszáz borász, számtalan ínyencség, változatos szakmai és szórakoztató program csalogatja az érdeklődőket szeptember 7-10. között a Budai Vár teraszaira. A 26. Budapest Borfesztiválon csaknem 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borából kaphatnak ízelítőt a látogatók, miközben a főváros legszebb panorámájában gyönyörködhetnek. A fesztivál főtámogatója, a SPAR Magyarország idén is számos különlegességgel kedveskedik a vendégeknek.

hirdetés

A főtámogató Savoyai-teraszon álló standján SPAR Válogatás borokat ízlelhetnek az érdeklődők. Az ínyencek borjártasságát ismert borászok – Bock József, Bodri István, Feind Péter, Juhász Ádám, Kamocsay Ákos, Koch Csaba és Mészáros Péter – előadásai mélyítik el. A szervezők különleges akcióval is készülnek: az itt kóstolók minden negyedik pohár bort ajándékba kapják.

A szervezők másik vendégcsalogató akciója, hogy aki legalább 1500 forint értékben vásárol a standon, egy 20 százalékos kupont kap, amit a SPAR Grillmobilnál válthat be harapnivalókra. A Grillmobil a Regnum húsokból készült grillételeket népszerűsíti a fesztiválon: a Hunyadi-udvaron parkoló foodtruck többek között Regnum grill dog, grill kolbász és tépett malac burger sülteket kínál, amelyekhez málna- és bodzaszörpöt kortyolhatnak a fesztiválozók.

A SPAR idén is jelen lesz a Jótékonysági Borárverésen, amelynek kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A cég speciális borhűtőt és kiemelt minőségű borokat ajánl fel, valamint licitál is a nemes cél érdekében. A befolyt összegből a szeretetszolgálat több ezer hátrányos helyzetű, rászoruló embernek nyújt segítséget.

 A borfesztivált rangos szakmai program kíséri. A Boregyetem előadásain aktuális borkulturális témákat járnak körbe neves előadók. Az érdeklődők megismerhetnek egy-egy külföldi borászatot, valamint bemutatják azok legjellemzőbb borait is. Az idei rendezvény vendégországa a nemzetközi borpiac egyik meghatározó szereplője, a világ borelitjét erősítő Chile lesz.

A bor és kultúra találkozásának ünnepét a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata teszi még izgalmasabbá. A színes zenei és táncprogramok során élő koncertet ad többek mellett a Lóci játszik, a Mongooz and the Magnet és Antonia Vai, aki ezúttal szimfonikus zenészekkel játszik. A Magyar Jazz Napján pedig a stílus legkiválóbb képviselői lépnek fel.

A borfesztiválra féláron mehetnek be azok a vásárlók, akik augusztus 24. és szeptember 6. között a SPAR vagy INTERSPAR áruházakban tízezer forint felett vásárolnak. Ők a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a Borfesztivál pénztáraiban válthatnak be napijegyre. A SPAR Facebook-oldalán játékokkal is várja az érdeklődőket, itt belépőjegyek és kivételes borok találnak gazdára. Ezeken kívül a SPAR szeptember 6-án megjelenteti Borvilág című újságját, amelyben két héten át több mint 200 féle bort kínál rendkívül kedvezményes áron. (x)

26. Budapest Borfesztivál
Időpont: 2017. szeptember 7-10.
Helyszín: Budai Vár teraszai Weboldal: www.aborfesztival.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél