hirdetés
hirdetés

Hatékonyan reagálni a fogyasztókra

ECR Europe: konferencia gyártók és kereskedők együttműködéséről

Az európai FMCG piac legnagyobb gyártó és kereskedelmi vállalatai, szakmai szervezetek és kutató intézmények összesen 40 vezetője tart előadást az ECR Europe idei konferenciáján, Brüsszelben, május 9-én és 10-én.

hirdetés

Három fő témára fókuszálnak a szervezők: Gyártók és kereskedők együttműködésének értéke a válság idején; A növekedés lehetőségei – fenntarthatóság; okos gondolkozás a digitális korban.

Az ECR Europe gyártók és kereskedők önkéntességen alapuló non-profit szervezete. Küldetése, hogy tagjai a fogyasztók igényeit jobban, gyorsabban és minél alacsonyabb költségekkel elégítsék ki. (ECR=Effective Consumer Response, azaz Hatékony Reagálás a Fogyasztókra). Az ECR Magyarország harmincegy tagja közé tartoznak, az Auchantól a ecrZwackig az FMCG piac jelentős vállalatai.

A konferencia plenáris ülésein kívül négy szekcióban párhuzamosan fut a program. Szó lesz többek között az ellátási lánc veszteségeinek megelőzése mellett a digitális kor kínálta lehetőségekről a marketingben, valamint nyerő eladáshelyi stratégiákról. Külön szekció foglalkozik a bolti eladásösztönzést szolgáló innovatív technológiákkal, de például a fogyasztókra vonatkozó ismeretek feltárásának és hasznosításának új módszerevel is.

A piaci szereplők közül gyakorlati tapasztalataikről előadást tartanak, kereskedelmi oldalról az Ahold, Casino, Carrefour, Rewe, Sainsbury’s, Waitrose és Tesco vezetői. A Magyarországon is jelen lévő gyártók közül szerepelnek a programban a Coca-Cola, a Danone, a Henkel, a Kellogg’s, a Kraft, aL’Oréal, a Nestlé, a Pepsico, a Procter&Gamble, valamint az Unilever döntéshozói.

B.E.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél