hirdetés
hirdetés

Idén is első helyen: Pedigree és Whiskas

A Reader’s Digest „Megbízható Márkák” idei felmérésén az állateledelek mindkét kategóriájában a Mars termékei végeztek első helyen.
hirdetés
A felmérésből kiderült, nem csak a magyar, hanem a svéd, az angol és a finn olvasók is a Csongrád megyei Csongrád-Bokroson is gyártott Pedigree, kutya, illetve macskaeledelben bíznak leginkább.
 „Ezt a díjat elsősorban munkatársaink kitűnő teljesítményének köszönhetjük. A Pedigree és Whiskas márkákat  1991 óta forgalmazzuk Magyarországon és 1993 óta játszunk meghatározó szerepet a házikedvencek számára készült állateledelek hazai gyártásában és exportjában. Még nagyobb lendülettel, újabb és újabb fejlesztésekkel szeretnénk megtartani és növelni ezt a bizalmat” - mondta Ács Tamás, a Mars Inc. magyarországi leányvállalatának ügyvezetője.  A kezdetben néhány ezer, majd tízezer tonna gyártású csongrád-bokrosi gyár mára Magyarország legnagyobb feldolgozott mezőgazdasági termékexportőre, Dél-Alföld egyik legnagyobb munkáltatója. A csongrád-bokroson gyártott termékek 42 ország piacán találnak vásárlóra, a gyártáshoz kapcsolódó eddigi beruházások összértéke meghaladja a 20 milliárd  forintot.

elelmiszer.hu
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél