hirdetés
hirdetés

Indul a nevezés a 2018-as Pakkra

Indul a nevezés a 2018-as Pakk csomagolásdizájn-versenyre, ahol ismét az ország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait keressük. A verseny célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek vizuális kialakításának. A Pakk nevezési határideje május 25.

hirdetés

Pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve tervezői tevékenységet folytató magánszemély, illetve bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

2016-tól kezdődően minden évben kiemelünk egy kategóriát, amely a magyarországi kisebb termelők kreativitását, dizájnmegoldásait hivatott díjazni és népszerűsíteni. Ez idén a tejtermékek kategóriája lesz. Ezen kategóriába bármely tejterméket előállító cég kedvezményesen nevezhet.

Olyan munkákat várunk, amelyek 2016. január 1. és 2018. május 25. között kerültek kereskedelmi forgalomba Magyarországon (kivéve a terv/koncepció kategóriában).

A kategóriákról, a Pakk zsűrijéről és a nevezés menetéről a Pakk oldalán minden információ megtalálható.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[221619] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél