hirdetés
hirdetés

Indul az FM-GS1 Roadshow a hatékony nyomonkövetésért

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform keretében idén is folytatódik a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletéért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. együttműködése. Áprilisban indul az országos Roadshow, Kaposvár, Debrecen, Szekszárd és Mosonmagyaróvár lesznek a tavaszi helyszínek.

hirdetés


A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform elmúlt két évében 4 munkacsoport keretein belül zajlott az az aktív szakmai munka az FM és a GS1 szakembereinek vezetésével, melynek eredményeképpen 5 élelmiszeripari alszektor - tej és tejtermék; bor és pálinka; hal; hús; zöldség és gyümölcs - számára készült el az iparág szereplőinek igényeit figyelembe vevő, a teljes ellátási láncot lefedő, magyar nyelvű nyomonkövetési gyakorlati útmutató.

Idén az útmutatók egy roadshow keretében is bemutatásra kerülnek annak érdekében, hogy az említett szektorokban minél több vállalkozás megismerkedhessen a legjobb gyakorlatokkal.


2018. első félévében, április-május hónap során az alábbi helyszíneken és időpontokban ismerhetik meg a felhasználók a nyomonkövetési útmutatókat:

 
•    Kaposvár – április 26. (Kaposvári Egyetem: 7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40., Rektori Tanácsterem)
•    Debrecen – május 3. (Debreceni Egyetem: 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.)
•    Szekszárd – május 17. (Pécsi Tudományegyetem: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 1.)
•    Mosonmagyaróvár – május 24. (Széchenyi István Egyetem: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 2., Phare épület Auditórium)

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.
Regisztráljon most itt: >>>>

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[221621] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél