hirdetés
hirdetés

Ismét Urbán Zsolt lett a reklámszövetség elnöke

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) tisztújító közgyűlése Urbán Zsoltot, a HD Group ügyvezető igazgatóját másodszor választotta elnökéül három évre - közölte az MRSZ az MTI-vel pénteken.

hirdetés

Az idén 40 éves MRSZ tagsága megválasztotta a következő hároméves ciklusra a 24 fős elnökség tagjait és a felügyelőbizottság 3 tagját is.

Az elnökségbe az elnökön túl a három szektor - megbízó, média és szolgáltató - 6-6 képviselője, és az MRSZ-ben működő tagozatokból jelölést kapott 5 képviselő került. A három szektor legtöbb szavazatot kapott elnökségi tagja tölti be az alelnöki pozíciókat: Grósz Judit, Microsoft Magyarország Kft. (megbízói szektor), Novák Péter Hasznaltauto.hu (média szektor), Gulyás János MEC Interaction Hungary Kft. (szolgáltatói szektor) - közölték.

A közlemény idézi Urbán Zsoltot, a szövetség elnökét, aki elmondta: a következő három évben is szeretné folytatni a megkezdett munkát, hogy a szövetség az iparággal összefogva még több eredményt érjen el a hatékony médiapiaci működési feltételek megteremtéséért. Közöttük kiemelte a kiszámítható, a piac egészséges működését támogató szabályozást, a magas szintű önszabályozást és a felek - állami és piaci szereplők - közti párbeszéd egyensúlyát.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél