hirdetés
hirdetés

Jégtea és jégvíz a Szentkirályitól

Különleges ízek, természetes anyagok

Az édesítő- és tartósítószer-mentes, csak természetes alapanyagokat tartalmazó 1,5 és 0,5 literes citromos és barackos jégtea, valamint a szénsavmentes jégvíz különleges ízekben augusztus elejétől érhetők el a hazai és külföldi boltokban. A termékek új dizájnnal, PET palackokban kerülnek forgalomba.

hirdetés

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010 nyarán újabb termékekkel bővítette portfolióját két termékcsaládjának továbbfejlesztésével. Az ízesített ásványvizeket és jeges teákat a fogyasztók egyedi megnevezéssel, jégvíz (csökkentett energiatartalmú ízesített üdítőital) és jégtea néven találhatják meg mostantól a boltok polcain.

Jégvíz és jégtea a SzentkirályitólA cég a jégteát azoknak a fogyasztóknak ajánlja, akik szeretik a jó ízű és szomjoltó italokat, míg a jégvizet elsősorban a különleges zamatú üdítőket és egészséges életmódot kedvelőknek szánja. A citrom és barack ízekben megvásárolható jégteában, és a speciális (citrom-banán és málna-szeder) aromával rendelkező jégvízben nincs tartósítószer, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készül. Au aszeptikus technológiával gyártott, fekete teát tartalmazó jégtea, és a szénsavmentes jégvíz 1,5 és 0,5 literes kiszerelésben új, formatervezett PET palackokban kerülnek forgalomba.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
szentkirályi
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél