hirdetés
hirdetés

Jótékonykodott a SPAR a futófesztiválon

Az ország legnagyobb futófesztiválja évek óta nem csak a futásról, hanem a társadalmi felelősség-vállalásról is szól, amely a SPAR számára mindig is kiemelten fontos volt. Amellett, hogy az élelmi-szerlánc nagy figyelmet fordít az egészséges életmód és a mozgás fontosságának hangsúlyozására, olyan kezdeményezések mellett is kiáll, amelyek révén hátrányos helyzetben lévő embereken segíthet.

hirdetés

Idén 31. alkalommal rendezték meg Budapest szívében a SPAR Budapest Maraton® Fesztivált, ame-lyen összesen több mint 28 ezren álltak rajthoz. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő futóversenyen a rekordszámú nevező között nemcsak tapasztalt sportolók, hanem első maratonisták és sztárok is szép számmal akadtak. A verseny helyszínén az áruházlánc sátránál várták azokat, akik plüssjátékokat is hoztak, hogy azokkal a család nélkül felnövő gyermekek napjait tegyék szebbé. A jótékonysági akció a tavalyi SPAR Budapest Maraton®-on indult, és mivel már akkor is roppant nagy sikernek örvendett, ezért az idei évben is megszervezték a gyűjtést. A kezdeményezésnek meg is lett az eredménye: összesen 1100 plüssfigura gyűlt össze, melyeket a fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon lakói már át is vettek.


„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén még a tavalyinál is több ajándékkal támogatták a futók a rászo-ruló gyermekeket. A SPAR nemcsak kiváló minőségű élelmiszereket, ezáltal pedig az egészséges élet megteremtéséhez szükséges alapokat nyújtja vásárlóinak, hanem azt is, hogy közösséggé kovácsolódjanak olyan programoknak köszönhetően, mint a futás vagy éppen a jótékonykodás” - hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél