hirdetés
hirdetés

Kényelmes bevásárlást és tankolást kínál a SPAR és az OMV

Országszerte már 67 OMV benzinkúton működik éjjel-nappali SPAR express üzlet, ahol kényelmesen és gyorsan intézhetik az autósok bevásárlásaikat és tankolásait egyszerre a hét minden napján. 

hirdetés

„2013-ban nyitottuk meg az első SPAR express üzletet egy fővárosi OMV töltőállomáson. A két vállalat együttműködése révén az eltelt négy esztendőben országszerte 67 helyszínen választhatják már az autósok a bevásárlás és tankolás egyedülállóan kényelmes módját. A jövőben az üzletek számát tovább fogjuk bővíteni, mert a visszajelzéseink azt mutatják, hogy nagyon népszerűek a nap 24 órájában nyitva tartó SPAR express üzleteink”, mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A SPAR express üzletekben megtalálhatóak az ismert márkák mellett az élelmiszer-lánc kiváló ár/érték arányú sajátmárkás termékei, valamint pékáruk, gyümölcsök, tejtermékek, gyorsfagyasztott termékek, édességek és italok széles választéka is.

Ezeken kívül megvásárolhatják az OMV töltőállomások megszokott, magas minőségű specialitásait - például a VIVA kávét, szendvicseket és friss pékárut. Az üzemanyag mellett autópálya matricákat és különféle kisebb alkatrészeket, autózáshoz szükséges folyadékokat is beszerezhetnek itt, így a bevásárlással együtt akár egy utazásra és fel tudnak a készülni könnyen és gyorsan. (x)

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[207901] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél