hirdetés
hirdetés

Kismama-találkozó a drogerie marktban

A dm a tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva a kismamák számára ismételten megszervezett egy olyan fórumot, ahol nyíltan megoszthatták észrevételeiket, ötleteiket, esetleges panaszaikat a dm-mel, a baba bónusz, ill. az active beauty programmal és a különböző kedvezményekkel kapcsolatban.

hirdetés

Mivel a drogérialánc mindig is elkötelezett volt a kismamák iránt, így működése óta már másodszor kötetlen beszélgetésre hívta őket. A találkozóra január 27-én Budapesten került sor – a Briós Kávézóban – és az eseményen azok a kismamák vehettek részt, akik a drogerie markt Facebook-oldalán előre jelezték ezen szándékukat. A gyermekeket játszósarok várta, így az anyukák nyugodtan beszélgethettek a dm menedzsereivel.

Az eseményen 18 anyuka, 14 totyógó kisgyermek vett részt. A rendezvényen a drogerie markt számos olyan visszajelzéssel gazdagodott, amelyek segítségével a jövőben még jobban ki tudják szolgálni a kisbabás anyukákat. A kismamák pedig első kézből értesülhettek a közeljövő bababónusz híreiről, a sajátmárkás termékekkel vagy a további expanzióval kapcsolatos tényekről.

Az anyukák körében mind a baba bónusz, min az active beauty program kínálta kedvezmények széles választéka töretlen népszerűségnek örvend, a visszajelzések alapján nagyon kedvelik, mindig izgalommal várják milyen akciókkal, kuponokkal kedveskedik nekik a dm.

A találkozó nagyon produktív volt, és kellemes, baráti hangulatban, a kismamák aktív közreműködésével telt el. Az anyukák szorgalmazták hasonló kerekasztal-beszélgetések megtartását. A drogerie markt igyekszik ezt az igényt is kielégíteni, így biztosan nem ez volt az utolsó ilyen jellegű esemény.

A jövőbeni hasonló események meghívóit, a dm további híreit, akcióit és aktuális játékait bárki nyomon követheti a cég Facebook-oldalán: http://www.facebook.com/dm.Magyarorszag

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél