hirdetés
hirdetés

Magyar fagyi – hazai siker

Az előző évekhez hasonlóan idén is 10 új üzletet nyit a Levendula fagylaltozó franchise hálózat.

hirdetés

A tavalyi év fontos mérföldkő volt a hálózat életében, hiszen vidéken 7 új Levendula Fagylaltozó nyitott: Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Kaposváron, Szekszárdon, Gyulán, Sárváron, de emellett bővült a hálózat Budapesten is. A hálózat megnyitotta első bevásárlóközpontban üzemelő egységét a Pólus Centerben, ahol szintén kedvező fogadtatásra talált. Külföldi terjeszkedésük előkészítéseként pedig mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot, ezzel készítve elő az idei üzletnyitásokat a térségben.

2017-ben a már meglévő üzleteken túl újabb vidéki fagylaltozókkal bővül a hálózat. Első körben március-április folyamán Pécsett, Miskolcon, valamint Keszthelyen nyílnak a hálózat új egységei.

A levendula fagylaltok sikere a különleges ízekben, a magas minőségű alapanyagokban, és a valódi kézműves gyártásban rejlik. A fagylalt választék kialakítása során nagy figyelmet fordítanak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

A 2017-es új ízek hamarosan megjelennek a mintaüzletekben, a vásárlók visszajelzése után pedig hamarosan országszerte is. A tavalyi évben bemutatott orgonával készült fagylaltok, valamint a Kürtőskalács is nagyon népszerű volt a fagylaltot kedvelők körében.

Brunner Zsolt a Levendula társtulajdonosa elmondta: „A hálózathoz országszerte további franchise partnerek jelentkezését várjuk, kiemelten Kecskeméten, Székesfehérváron, valamint a Balaton déli partján. Az egész országot le kívánjuk fedni ebben az évben”.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél