hirdetés
hirdetés

Minőségbiztosítás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. immár hatodik éve – idén szeptemberben is – sikeresen megújította a teljes kiskereskedelmi hálózatára működtetett ISO: 9001-es minőségirányítási és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerét, mely egyedülálló a magyarországi kereskedelmi láncok között.

hirdetés

A minőségbiztosítás célja, hogy a SPAR több mint négyszáz üzletében a vásárlók egyenletes és állandó minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal találkozzanak. A rendszer segítségével a kötelező HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerelemeken túl, olyan követelményeket is megfogalmaz és betart a vállalat, amelyek az érdekelt felek (vásárlók, hatóság, tulajdonosok) elvárt vagy látens igényeit is kielégítik.

A hat éve működő rendszer a folyamatos fejlesztés zálogának tekinthető, amelynek fókuszában a vevő elégedettsége áll. A tanúsítást az SGS Hungária Kft. végezte.

A SPAR minőségbiztosítási rendszereinek működése – a REGNUM húsüzem ISO:22000 és a logisztikai központok IFS élelmiszertanúsításával együtt – hidat képeznek a termelői minőségbiztosítási rendszerek és a vevők között. A rendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlen a dolgozói elkötelezettség is.

Az önkéntesen vállalt minőségirányítási rendszer működtetésével a SPAR Magyarország Kft. nem csak beszállító partnereitől várja el a termék előállítás folyamatainak teljes szabályozottságát, hanem saját maga is megfelel a minőségbiztosítási követelményeknek.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél