hirdetés
hirdetés

Példaértékű agrár összefogás született

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) hivatalosan is leadta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál a 2017. novemberi kamarai választásokon való jelölő szervezeti nyilvántartásba vételi kérelmét pénteken.

hirdetés

A MAGOSZ kérelméhez 17, a saját ágazatában meghatározó agrár-, élelmiszergazdaság, valamint erdőgazdálkodás területén működő érdekképviselet is csatlakozott.  Az együttműködés erejét bizonyítja, hogy a MAGOSZ elképzeléseit utóbb a Cukorrépa Termesztők Országos Szövetsége, valamint a Juh Terméktanács is támogatásáról biztosította. Mindezek együttes eredménye, hogy az agrárium területén egy eddig nem látott, példaértékű összefogás született.

A szervezetek közötti megállapodás vezérfonala, hogy az agráriumot érintő kihívásokra csak egy széles körű, gazdálkodási mérettől és tulajdonosi szerkezettől független, folyamatos párbeszéden alapuló szakmai együttműködés adhatja meg a választ.
 
A MAGOSZ, a szövetséges szervezetekkel együtt felelősséget kíván vállalni, hogy megoldásokat dolgozzon ki az elkövetkezendő évek gazdasági kihívásaira és erejéből fakadóan mindent meg is fog tenni azok végrehajtásáért – tudatta a MAGOSZ, hozzátéve: meggyőződésük, hogy a magyar mezőgazdaságot csak széleskörű összefogással és hatékony érdekképviselettel lehet még erősebbé tenni.


(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél