hirdetés
hirdetés

Puskás Öcsi a Szentkirályi új reklámarca

A Szentkirályi Luís Figo után ismét focistát választott hazai és nemzetközi népszerűsítésére, Puskás Ferencet. A családja beleegyezett, 2010-ben Öcsi bácsi mellett egy fiatal focista is feltűnjön a reklámfilmekben. 
 
hirdetés

Puskás Ferenc lett a Szentkirályi ásványvízmárka 2010-es reklámarca. Luis Figo 2008-as debütálása után tehát újabb focista szerepel majd a Szentkirályi reklámjaiban.
Több okból esett a cég választása Puskás Ferencre. A sajtóközlemény úgy fogalmaz: „A magyarság 20. századi szimbóluma sokszor nem kapta meg a kellő figyelmet hazájától, éppen ezért a cég az iránta való tisztelettel Magyarország sikereire, hírességeire és értékeire hívja fel a figyelmet. A Szentkirályi ezúttal olyan személyt választott hazánk „nagykövetének”, aki világhírű és egyben magyar legenda.”
Puskás Ferencet a kampányindítón holografikus technikával keltették életre. A Screeen Média és többek között Jérémy B. Caravita francia maszkmester által létrehozott Öcsi bácsit a Budapesti Történeti Múzeumban mutatták be. A sajtótájékoztatón beszédet mondott és válaszolt az újságírói kérdésekre.
Az országos előválogatás eredményeként a több száz fiatal futballakadémista közül Bedi Noel, a szombathelyi Illés Akadémia játékosa nyerte el a lehetőséget, hogy a technika segítségével együtt szerepeljen a Puskás Ferenccel a reklámfilmben.
Puskás családja beleegyezett a szereplésbe és örülnek neki.
Az ásványízmárka február elején indította el a kampányt, mely során tippelni lehetett az új reklámarc személyére.


(forrás: kreativ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél