hirdetés
hirdetés

Raben: véradás és „Cipősdoboz-akció"

A múlt év sikerereinek ismeretében 2017 októberében a Raben Trans European Hungary Kft újra véradást szervezett a Vöröskereszt együttműködésével a környező cégek körében is meghirdetve. A munkatársak és a más cégektől érkezők lelkesedése továbbra sem csökkent, az idei eseményen is szép számmal voltak jelen új, illetve visszatérő önkéntesek is.

hirdetés

“A tavalyi évhez hasonlóan, előzetes egyeztetés alapján konkrét időpontokat választva érkeztek a véradók. Így a véradás napján már minden gördülékenyen ment, az előkészített tárgyalókban folyamatosan váltották egymást a véradók.” - mesélte Bolyki Ágnes, a vállalat PR és marketing szakértője, CSR koordinátora.
 
A véradás mellett az előző évhez hasonlóan a vállalat idén is elindította a „Cipősdoboz-akciót”, mely keretei között gyűjtést szerveztek a hátrányos helyzetű miskolci családok gyermekeinek. Az akció immár harmadik éve kerül megszervezésre, de idén először a környező cégek bevonásával együtt fogtak az adománygyűjtéshez. A kezdeményezés mottója: „Adjunk egy doboznyi boldogságot”, mellyel szerettük volna felhívni a figyelmet arra, hogy örömet okozhatunk olyan nehéz helyzetű kisgyermekeknek is, akiknek a karácsony nem arról szól, hogy ajándékot kapnak.

A gyűjtés egész időtartama alatt érezhető volt a munkatársak és a környező cégek képviselőinek igyekezete a jó ügy érdekében. 2017. december 18-án a Raben két munkatársa vittel el személyesen az ajándékokat Miskolcra.  


“Borsod megyében jelenleg több ezer hátrányos helyzetű gyermek él. Célunk a gyermek testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésének, jólétének, a családban történő nevelésének elősegítése, a veszélyeztetettség megelőzése és a kialakult veszélyeztetettség megszüntetése, valamint a gyermek családjából történő kiemelésének a megelőzése.

A klienskörünkben élő gyerekek nagyon nagy lelkesedéssel fogadták az ajándékokat, és a szüleik arcán is boldogság tükröződött. Szeretnék köszönetet mondani a Raben Trans European Hungary Kft dolgozóinak és partnereinek, hogy segítettek nagyon sok nehéz helyzetben élő gyermek karácsonyát szebbé tenni! - mondta Árvai Ildikó a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény , Család és Gyermekjóléti Központjának esetmenedzsere."

A vállalat ezzel a két akcióval nemcsak munkatársai körében kívánja erősíteni ezt a szemléletet, de mások figyelmét is hivatott felhívni a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, hiszen az emberi összefogás hatalmas sikerekhez vezethet.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél