hirdetés
hirdetés

Népszerűsítik az otthoni sütés hagyományait

A Rama segítségével elkészítették Fucsovics Márton, az egyik legjobb magyar teniszező kedvenc süteményét, a bevételből tüzelőt és élelmiszereket vesznek rászorulók számára. A csokimousse-tortából 600 szeletet készítettek a sportoló tiszteletére. 

hirdetés

Az édességet a 64 ezer euró (19,8 millió forint) összdíjazású budapesti challenger-tenisztornán, a BOK Sportcsarnokban kóstolhatták meg a vendégek. A becsületkasszában összesen 189.000 forint gyűlt össze.

A Magyar Tenisz Szövetség vállalása az volt, hogy pontosan kétszer annyival járul hozzá a karitatív akció sikeréhez, mint amennyivel a vendégek: így összesen 567 ezer forint értékben vásárolhatnak tüzelőt és élelmiszert a rászoruló nélkülözőknek. A süteményekből megvásárolt tüzelőt a péceli Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat osztja majd szét.

Az esemény szakmai partnere a Rama Jótékonysági Receptműhely volt, amely emberi nagyságú recepteket állított fel a teniszverseny helyszínén. Kiállították annak a süteménynek a hozzávalóit, amelyet értékesítettek a rendezvényen, a receptek zsebre tehető formáját pedig haza is vihették a vendégek. Ez alapján bárki indíthat otthon jótékonysági akciót, segítheti a lakókörnyezetében élő rászorulókat.

A Rama Jótékonysági Receptműhelynek nem ez az első akciója, ahol az otthoni sütés hagyományait is népszerűsíti. Februárban pedig farsangi eseményeken fogják értékesíteni a jótékonyságra szánt süteményeket, amelyekből szintén tüzelőt vásárolnak rászorulóknak.

A recepteket farsangi a rendezvényeken is megosztják a vendégekkel és mindenkit arra buzdítanak, indítsanak saját karitatív akciót. A kampány keretében eddig ötezer jótékonysági receptet osztottak szét.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél