hirdetés
hirdetés

Szabad a vásár: a dm kedvez az egészségkártyával fizetőknek

Jó hír azoknak, akik egészségpénztári kártyával szeretnének fizetni a dm üzleteiben: a fogyasztói igényekre reagálva a dm drogerie markt július közepétől széles termékkörre érvényesítve fogadja el a kártyákat.

hirdetés

Az az ideális, ha egy helyen vásárolható meg minél többféle termék, amire a családnak szüksége van egészségpénztári kártyával is, kezdve a babápolási termékektől a babaételeken, vitaminokon át egészen a napozószerekig. Ennek jegyében tovább bővíti szolgáltatásait a dm: július közepétől az üzleteiben egészségpénztári kártyákkal is fizethetnek a vásárlók, hogy minél kényelmesebben és minél többféle termékre használhassák fel egészségpénztári egyenlegüket.

Milyen termékeket vásárolhatunk a dm-ben egészségkártyánkkal?

Babaápolási termékek széles körét, babafürdetőket, babakrémeket, babaolajakat, testápolókat és nedves törlőkendőket, pelenkákat, szoptatási kiegészítőket, bébiételeket, tápszereket, müzliket, babakekszeket, a kismamáknak terhességi termékeket.Egészségpénztári kártyával megvásárolhatók a drogériában továbbá: vitaminok, gyógyteák, fülcseppek, étel-érzékenyeknek szánt élelmiszerek, a női higiéniai termékek széles köre, lábápolók, szemüvegek és szemüveg-kiegészítők, fogápolási termékek, műfogsor-rögzítők, napozó termékek, fertőtlenítő termékek érhetők el a kártyák terhére. A pontos termékkörről a dm weboldalán tájékozódhatnak. Ezeket az egészségpénztári kártyákat fogadja el a dm: Medicina, MKB, OTP, Patika és Új Pillér, Prémium, Vasutas, Vitamin.

Sokféle kártya a pakliban

A dm folyamatosan dogozik szolgáltatásai fejlesztésén, júniustól egy új együttműködés keretein belül az ajikartyak.hu oldalán lehetőség nyílt a dm ajándékkártyáinak megrendelésére és feltöltésére is. A dm üzleteiben lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy mobiltárcával is kiegyenlítsék számlájukat, valamennyi boltjában ingyenes wifi áll a vásárlók rendelkezésére, egy éve debütált a drogéria új mobilalkalmazása is, a törzsvásárlók számára a dm applikációja egyet jelent a törzsvásárlói kártyájukkal.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[209143] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél