hirdetés
hirdetés

Szárnyakat kaptak a Kométa virslijei

A Kométa, Magyarország egyik legnagyobb és folyamatosan fejlődő húsipari vállalata, a 2017 év végi virsli szezonban kiemelkedően magas értékesítést realizált.

hirdetés

A Kométa az elmúlt években folyamatosan növelte minőségi húskészítményeinek értékesítését.

A vállalat virsli portfóliójában megtalálható a klasszikus műbeles virsli, Frankfurti virsli, a közkedvelt Bécsi virsli és 2017-ben bevezetett újdonságként a hámozott Koktél virsli és a Kölyök virsli is.

Decemberben a hagyományos év végi virsli szezonban túlszárnyalta eddigi eredményeit is, 27%-kal növelve virsli értékesítését az előző évhez képest.

Fotó:123rf.com
Fotó:123rf.com


Az eredményeket még hangsúlyosabbá teszi, hogy a teljes virsli értékesítésen belül a legnagyobb - közel másfélszeres - növekedést a felső kategóriás Kométa Bécsi virsli érte el.

„Sok munka van e mögött az eredmény mögött, mely megtérülni látszik, hiszen egyre többen választják ünnepekkor és a hétköznapokban is a Kométa kiváló minőségű, magas hústartalmú virslijeit. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és a fejlesztések irányát minden esetben az egészséges táplálkozás alapelvei jelölik ki. 2018-ra is készülünk számtalan újdonsággal.”- mondta el Zab Gábor belföldi készítményértékesítési igazgató.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél