hirdetés
hirdetés

Szőlő-és borgazdasági szakmérnök képzés indul a Szent István Egyetemen

A Szent István Egyetem Élelmiszer-tudományi Karán akkreditált felsőfokú szakirányú továbbképzés (szakmérnöki, szaktanácsadói képzés) indul.

hirdetés

Jelentkezhetnek: bármely alap- vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők.

A képzés célja: a hallgatók megismerik a szőlőtermesztés és borászat korszerű technológiáit és elsajátítják a termékpályán működő vállalkozások sikeres gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen marketing és menedzsment ismereteket. A tanulmányi idő: 4 félév,  félévenként 2, illetve 3 hetes oktatási idővel.  A képzés záróvizsgával és diplomavédéssel zárul.

A képzés kezdete: 2017. szeptember

Bővebb felvilágosítás kapható:

                Szent István Egyetem   Élelmiszertudományi Kar

                Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék

                Dr. Hajdu Istvánné professor emerita

                1118 Budapest, Villányi út 31. G épület 1. emelet 111. szoba

                Telefon/Fax: 209-0961

                Mobil: 06-30/565-2026

                E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Jelentkezési határidő: 2017. május 30.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél