hirdetés
hirdetés

Szombaton champagne-nap volt

A Moët & Chandon szervezte, idén először Magyarországon is egy csomó helyen lehetett pohárral kérni a pezsgőt.

hirdetés

 

Másodszor szervezte meg a Moët & Chandon a Moët Party Day-t, Magyarország idén csatlakozott a rendezvényhez budapesti és balatonfüredi helyszínekkel.

A 270 éves champagne ház találta fel a pezsgős bajnokavatást, a pezsgőpiramis-építést és a hajók pezsgővel való keresztelését, a másfél éve indult The Now kampánnyal pedig a 25-35 éves, a külsőségek helyett a spontán pillanatokra adó célcsoportot is megcélozták, a mostani világnap is ebbe a sorba illik.

Itthon egyelőre ritka, hogy az éttermek pohárral is kínálják a pezsgőt (mivel még csak épül a dolog kultúrája, általában félnek, hogy ha kinyitnak egy palackot, nem megy el a maradék), de június 17-én, szombaton sok helyen így tettek: a Babkában, a Bálna Teraszon, a Bestiában, a GMK-ban, a Hello Baby-ben, a Raqparton, a Rio Sky-ban, a Romkertben és a 360 Barban.

A Kraftban és az Ötkertben dedikált parti is volt, az Arany Kaviárban, a Café Vianban, a Deliziában, a Kollázsban, a Prime-ban és a Tokióban pedig ételekkel párosították a champagne-okat. Balatonfüreden a BelD’or, a BRKLYN Balatonfüred, a Cocomo, a Larus, a Nem Kacsa és az Oscar voltak a szombati poharozós helyszínek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[207931] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél