hirdetés
hirdetés

Tavasszal nyit az M1 outlet

A budaörsi M1 Outlet & Shopping Centerben készül új üzletet nyitni a CBA élelmiszerhálózat és a dm-Drogerie Markt (dm) drogérialánc. A bevásárlóközpont építése a napokban fejeződött be, és megkezdődött a boltok kialakítása. Az outlet nyitását idén tavaszra tervezik.
hirdetés

Kulcsbérlői között tudhatja a CBA-t és a dm-Drogerie Markt drogériahálózatot az M1 Outlet & Shopping Center – értesült az mfor.hu. A CBA közel ezer négyzetméteren nyitja meg üzletét, a dm-Drogerie Markt pedig 350 négyzetméteres nagyságú üzletet bérel majd. Az épületben bérlői koordinációval megkezdődött a portálok, boltok és a megfelelő infrastruktúra kialakítása. Az M1 Center két szinten, 16500 négyzetméter alapterületen mintegy 10500 négyzetméter bérbe adható kereskedelmi területet biztosít bérlői részére. Ezzel újabb fázisba lépett az „outlet-városnak” nevezett regionális fejlesztés Budaörsön, hiszen a település külterületén található egy outlet-bevásárlóközpont és két japán autómárka szalonja, illetve hamarosan elkészül az Aldi legújabb központi logisztikai és kiskereskedelmi beruházása.   
Több ismert világmárka és minőségi termékeket forgalmazó vállalatok mellett két nagy név is perspektívát talált az - eddig még Magyarországon nem alkalmazott - outlet és bevásárlóközpont együttesében.

elelmiszer.hu

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél