hirdetés
hirdetés

Ünnepelt a 25 éves az Eisberg

Épp 25 évvel ezelőtt a McDonald's-nak köszönhetően ismerhette meg a salátázást kedvelő magyar közönség az Eisberg salátáit.
Svájcból indult kelet-európai útjára és immár negyed század telt el azóta, hogy Magyarországon is töretlenül hódít a már jól ismert márka.

hirdetés

Ok vagyok! volt a címe annak a jóllét show-nak, amit először rendeztek meg, de tökéletes kiegészítője volt a mentális, testi és lelki frissességet is szimbolizáló egészséges életet „diktáló” céges születésnapnak, amit a Belvárosi Színházban tartottak. Az ünnepélyes eseményt sajtótájékoztatóval egybekötött fogadással koronázta meg a gyáli központú cég. A Léder Puja Andrea által előadott, operaária nyitánnyal kezdődő sajtótájékoztató, épp úgy nem volt hagyományos és szokványos, mint cég „kötelességtudatról”, támogatásokban kifejezett gondolatai, tettei sem.

Gazsi Zoltán, a cég ügyvezetői igazgatója röviden felelevenítette a kezdeti lépéseket, amit a máig kiváló együttműködő partner McDonald's-nak köszönhet, amely a mai napig kizárólag a „jéghegy” csúcsaiban bízva, csak a tökéletesen friss salátát adja vendégeinek.

Kubányi Jolán, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke is hangsúlyozta a közös munka hasznos és fontos voltát, hiszen törekvéseiknek köszönhetően, a tudatos és egészséges étkezés népszerűsítése ügyében óriási lépéseket tehettek már meg.

Márton Koczó Ildikó, üzleti coach, az Ok vagyok! Program ötletgazdája beszédében szólt a véletlen egymásra találás erejéről és jövőjéről.

Ott volt a Bátor Tábor képviseletében Esztervári Adrienn is, aki a gyakorlatban is tapasztalt segítségről és együttműködésről számolt be. A szokatlan sajtótájékoztató, dalpremierrel zárult, hiszen Palya Bea népdalénekes és Bérczesi Róbert a Hiperkarma dalszerzője, énekese ezen az eseményen találkoztak és énekeltek először együtt.

 

A cég értékrendjét, művészi hitvallását is kifejező, képviselő művészek az eredetileg két dal helyett, a rendkívüli közönségnek is köszönhetően még egy dallal meglepték a hivatalos esemény résztvevőit. Bejelentették, a közös dalok, a közös éneklés itt nem ér véget. A cégnek köszönhető „fúzió” folytatódik és hamarosan sokszor és sok helyen láthatjuk majd őket együtt.

Gazsi Zoltán elmondta, dolgoznak azon, hogy még többet tehessenek az emberekért, a tudatos táplálkozás népszerűsítéséért. 

 

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél