hirdetés
hirdetés

Újabb négy évig támogatja a COOP az olimpiai csapatot

A COOP üzletlánc a következő négyéves periódusban Gyémánt fokozatú támogatóként segíti az olimpiai felkészülést. Kiemelt támogatója lesz a Magyar Kézilabda Szövetségnek és a férfi vízilabda válogatottnak is.

hirdetés

„Itt élünk, itt dolgozunk, kötelességünk a társadalmi kötelezettségvállalás” – hangsúlyozta Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke abból az alkalomból, hogy a COOP üzletlánc a következő négyéves ciklusban Gyémánt fokozatú támogatóként segíti a Magyar Olimpiai Csapatot. A MOB budapesti székházában tartott aláírás előtt Csepeli Lajos kiemelte, hogy az üzletlánc életében, a helyi és országos támogatások mellett, fontos szerepet tölt be az immár 1996 óta tartó stratégiai együttműködés, amelyhez nemcsak a pénzt biztosítják, hanem a versenyzőket és az olimpiai eszmét népszerűsítik mind a nyári olimpiák évében, mind pedig a 4 éves köztes időszakban is.

Murányi László, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója az eseményen arra hívta fel a figyelmet, hogy a COOP a tavalyi évben a válság ellenére is növelni tudta bevételét, és bővíteni tudta közel 3000 boltból álló hálózatát. A 700 franchise-partnerrel rendelkező országos lefedettségű, teljes egészében magyar magánszemélyek tulajdonában lévő COOP sikeres évet zár; sikerült megállapodnia a korábban Match és Profi üzletek egy részének átvételéről. Ennek köszönhetően 63 bolttal, közel 60 ezer négyzetméterrel bővült a hálózat, miközben a korábbi munkáltatótól 545 dolgozót vettek át. Az akvizíció nyomán 12 milliárd forintot meghaladó forgalombővüléssel számol Murányi László. A COOP más szempontból is eredményes volt – tette hozzá. Felidézte, hogy az Év Hazai Franchise-hálózata Díj, illetve a Superbrands és a Business Superbrands elismerések mellett a társaság elnyerte a társadalmi felelősségvállalást díjazó CSR Hungary díjat is.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke arról beszélt, hogy az 1996 óta tartó kapcsolattal a MOB egyik legrégebbi támogatója a társaság. Ennek keretében a COOP négy év alatt 120 millió forintot biztosít az olimpikonok felkészülésére. „Ez az együttműködés nemcsak szponzoráció, hanem partnerkapcsolat is” – tette hozzá Borkai, felidézve a „Küldjünk közösen egy hajrát!” mozgalmat, amelynek keretében tavaly csaknem 15 kilométer hosszú, szalagokra írt üzenetekkel segítették a hazai versenyzők sikeres szereplését a londoni világjátékokon.

Az együttműködési megállapodás keretében a COOP megerősítette a Magyar Kézilabda Szövetségnek nyújtott támogatást is, amely a jövőben a női válogatotton túl valamennyi a férfi sportoló felkészülését is segíti. A COOP kiemelt támogatója marad a Magyar Vízilabda Szövetség férfi válogatottjának is. A két szövetség részéről Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára vett részt a megállapodás aláírásán.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél