hirdetés
hirdetés

15 km hosszú szurkolói üzenet biztatja az olimpikonokat Londonban

A Coop 2016-ban is támogatni kívánja a Magyar Olimpiai Csapatot

A Co-op Hungary Zrt., a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú főtámogatója, 15 kilométer hosszú szurkolói szalagot adott át a Londonba induló magyar sportolóknak a június 22-én, a Művészetek Palotájában  tartott csapatgyűlésen.

hirdetés

Lezárult a Coop „küldjünk közösen egy hajrát” olimpiai szurkolói mozgalom, melynek keretében, május 2. és június 15. között az ország szinte összes településén, mintegy 3000 boltban kihelyezett szalagokra írhatták a vásárlók és a dolgozók a londoni olimpiára utazó magyar sportolókat lelkesítő jókívánságaikat. A MOB-bal együttműködve immár harmadik alkalommal zajlott a már hagyománynak számító szurkolói üzenetgyűjtés, amely az ország valamennyi településére eljutott az idén.

Mozgalommá nőtték ki magukat

Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke a 30 ezer munkatársat képviselve beszédében elmondta, hogy az anyagi támogatáson túl, a szervezett programmal az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet az Olimpiára, és annak eszmeiségére. 120 helyszínen, a korábbi évek, évtizedek legendás olimpikonjai és a Londonba kvalifikált Magyar Csapat sportolói is csatlakoztak hozzájuk, hogy személyesen, akár az ország legkisebb településére is ellátogassanak, és segítsenek az üzenetek gyűjtésében, népszerűsítsék sportot.


Hozzátette: „az olimpiai rendezvénysorozatunk tényleg valódi mozgalommá nőtte ki magát, számtalan helyen több százan, nem ritkán ezren vettek részt a színes szórakoztató olimpiával kapcsolatos programjainkon, kulturális műsorainkon. Legnagyobb örömünkre a fiatalok, a kicsi gyerekektől a tinédzserekig óriási számban érdeklődtek az olimpiát népszerűsítő rendezvények iránt, függetlenül attól, hogy éppen az ország melyik részére látogatunk el. Bízom benne, hogy az utánpótlás népszerűsítéséért is sikerült tennünk, és biztos vagyok benne, hogy a sok ezer fiatal között ott voltak a jövő olimpikonjai is.”
A beszédet követően, a csapatgyűlés keretein belül a Co-op Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke átadta a szurkolói üzeneteket jelképező fáklyát Borkai Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének.

A Coop marad kiemelt arany fokozatú támogató

Végül az üzletlánc nevében Csepeli Lajos bejelentette, hogy a Coop a következő években is a Magyar Olimpiai Csapat kiemelt arany fokozatú támogatója marad.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke hozzátette: „Nagyon szépen köszönöm a Coop üzletlánc eddigi és további támogatását. Külön köszönöm a legendás olimpikonoknak, hogy a Coop üzleteiben népszerűsítették a XXX. Nyári Olimpiát, annak eszmeiségét. Örömmel hallgattam az ifjúság rajongását, ami elkísért benneteket rendezvénysorozat alkalmával, és büszkeséggel tölt el, hogy a fiatalok példaképei vagytok. Remélem, hogy a Londonba tartó sportolóink is azokká válnak egy nap, így bizonyára nehéz lesz választaniuk az Olimpikonjai között. Még egyszer nagyon köszönöm a Coop Üzletláncnak a Magyar Olimpiai Csapat támogatását, hiszen nélkülük nem tudtuk volna biztosítani az elmúlt két év nyugodt felkészülését.”

A csapatgyűlésen részt vevő Olimpikonok a Coop-tól személyes ajándékként a szalagokból egy kisebb összeállítást is kaptak, mellyel a hazai szurkolók szeretetét juttatták el hozzájuk. A londoni olimpiára utazó magyar sportolók a 15 km hosszú szurkolói üzenetekkel az Olimpiai faluban is találkozhatnak majd.


A Coop Olimpiai Roadshow 2012 eseménysorozaton közreműködő Olimpikonok:

Deák-Bárdos Mihály - birkózás, Benkő Zoltán – kajak, Bodor Richárd - úszás,  Farkas Ágnes - kézilabda, Gerebics Roland - sportlövészet, Horváth Viktor - öttusa, Imre Géza - vívás, Kelemen Márta - torna, Kiss Gábor – vízilabda, Klinga László - birkózás, Kovács István - ökölvívás, Kökény Beatrix - kézilabda, Martinek János - öttusa, Pádár Ildikó - kézilabda, Pelle Anikó - vízilabda, Rakusz Éva - kajak, Repka Attila - birkózás, Szabó Szilvia - kajak, Szombathelyi Tamás - öttusa, Tiba Zsuzsanna - vízilabda, Tóth Harsányi Borbála - kézilabda, Tóth Harsányi Katalin (Laki Pálné) - kézilabda, Varga István - kézilabda, Varga János – birkózás, Vári Attila - vízilabda, Wichmann Tamás - kenu.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél