hirdetés
hirdetés

Best Buy Award elismerés a dm-nek

A Best Buy Award felmérésén a dm első helyezést ért el ár/minőség arány kategóriában. A vállalat második alkalommal ért el kiváló eredményt a svájci cég piackutatásában.

hirdetés

A Best Buy Award Magyarország Felmérést a svájci ICERTIAS - International Certification Association GmbH végezte egy online kérdőív segítségével, melyet 1200 válaszadó töltött ki Magyarországon, 2015 márciusában.

A piackutatás mérte a fogyasztók tapasztalatát, véleményét és megítélését azokkal a szolgáltatókkal kapcsolatban, akik a legjobb minőséget nyújtják a fogyasztók pénzéért - és az első helyet foglalják el a legjobb ár/minőség arány tekintetében.

A Best Buy Award és a kapcsolódó tanúsítás célja, hogy megkönnyítse azon fogyasztók dolgát, akik a legjobb termékeket és szolgáltatásokat keresik a legkedvezőbb áron. Célja, hogy segítse a vásárlókat a helyi és nemzetközi piacokon.

Arra a kérdésre, hogy melyik illatszert, és kozmetikumokat árusító üzletlánc az, amely a magyar piacon a legjobb ár-minőség arányt nyújtja, a válaszadók többsége a dm-et jelölte meg.

„Büszkék vagyunk erre a kitüntetésre, hiszen ez valóban a fogyasztók véleményét tükrözi. Ez az elismerés egy pozitív visszacsatolás számunkra vásárlóinktól, hogy jó úton járunk. Ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmukat és hűségüket. Továbbra is vásárlóink elégedettségéért dolgozunk”- nyilatkozta a díjról Kanyó Roland a dm marketing és PR menedzsere.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél