hirdetés
2018. január. 22., hétfő - Vince, Artúr.
hirdetés
hirdetés

Az Év Boltja 2015

 

Az Élelmiszer szaklap idén először hirdeti meg Az Év Boltja 2015 versenyét. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

A végső nevezési határidő: május 8.

Időpont:
2015. május. 08. 18:00

Az Év Boltja 2015

A végső nevezési határidő: május 8.

A versenyre 8 főkategóriában nevezhetnek üzletek, illetve az üzleteket működtető láncok. A verseny célja, hogy vásárlóbarátság, árukínálat, fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élemiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében a tágabb értelemben vett FMCG-szakma képviselői és a vásárlók értékelik és díjazzák.

A versenyre pályázhat minden Magyarországon a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője. 

Díjazás

Minden kategóriában egy darab arany díjat ítélünk oda, de a zsűri fenntartja a jogot, hogy egyes kategóriákban, ha úgy látja jónak, akár több díjat is kiadjon, illetve arra is, hogy bizonyos díjakat ne osszon ki. A zsűri ugyancsak fenntartja a jogot különdíjak kiosztására.

A közönségszavazás során összesen egy díjat adunk ki az összes kategóriába érkezett nevezések közül annak, aki az interneten a legtöbb szavazatot kapta. A nyerteseket bemutatjuk az Élelmiszer szaklapban és az Élelmiszer Online-on.

A közönség szavazás és a Samsung Zrt. különdíj kategóriában a nyertesek a Samsung által felajánlott különdíjakat kapnak, egy Samsung Smart Signage TV-t (RM40D), illetve egy Samsung Galaxy Tab S 8.4 tabletet. 

TÜV Rheinland InterCert Kft. különdíja

Vásárlóbarát bolt - ezzel a díjjal bolttípustól és mérettől függetlenül olyan üzletkialakítást díjazunk, amely egyedi megoldásaival, ötleteivel, környezetbarát működésével élménnyé teszi a vásárlást.

A különdíj győztese a Szakma Napja ünnepélyes díjátadóján veheti át elismerő tanúsítványát és a díjat.

A díjazottak megkapják az Élelmiszer tanúsító díját, valamint kommunikációjukban egy évig használhatják „Az Év Boltja” címet.

Díjátadó

A díjazottak meghívást kapnak az Élelmiszer Szaklap éves konferenciájának első napjára, a gálavacsorára és a díjátadóra.

Élelmiszer Szakma Napja, Silvanus Hotel Visegrád, időpont: 2015.május 28-29. 

Részletes program: http://www.szakmanapja.hu/2015/program.php 

 

Nevezési határidő: 2015. május 8.

A nevezéseket folyamatosan várjuk! A nevezési határidő lezárulta után a közönségszavazás zajlik majd.

 

A nevezés ingyenes, egyetlen feltétele a nevezési lap kitöltése.

 

A nevezési lap letöltéséhez kattintson a képre:

 

 

Feltételek és határidők:

 

A versenyre pályázhat minden Magyarországon a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.


Nevezési határidő : 2015. május 8.

Közönségszavazás: 2015. május 11. – május 20.

 

További információ:


Professional Publishing Hungary Kft.
Élelmiszer szaklap
1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.

Kovács Anikó project manager

E-mail: kovacsa@elelmiszer.hu

Telefon: (061) 430-4568

 

Anyagleadás


A kitöltött jelentkezési lapot emailen vagy postai úton kérjük eljutatni a fenti elérhetőségekre.
A jelentkezési laphoz kérnénk a zsűri bíráló munkáját segítő dokumentáció (bőséges fotó, videó, prezentációs fájl stb.) csatolását. Fotó esetében jpg vagy tif kiterjesztést és 300 dpi felbontást, videó esetében mp4 vagy avi fájlt, prezentációnál ppt vagy prezi formátumú anyagot kérnénk csatolni, illetve legutóbbi esetében linkelni. Amennyiben a fájlok emailes küldésre túl nagyok lennének, javasoljuk Mammutmail, Toldacuccot vagy egyéb fájlküldő alkalmazás használatát. Bármilyen a nevezéshez kapcsolódó technikai jellegű problémával forduljon bátran hozzánk kérdésével!

Kategóriák:

 „Sarki” bolt 

(Bruttó 50 m² alatti eladóterű üzletek)

Alkategóriák:

  • Független bolt
  • Kereskedelmi lánchoz tartozó bolt

 

Kisbolt 

(Bruttó 50 és 400 m² közötti eladóterű üzletek)

 Alkategóriák:

  • Független kisbolt
  • Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt

 

Szupermarket 

(kiskereskedelmi tevékenységet, vagy kis- és nagykereskedelmi tevékenységet azonos helyen és időben folytató 400-2500 m² közötti bruttó  alapterülettel rendelkező, napi fogyasztási cikket értékesítő üzlet)

 

Nagyméretű szupermarket 

(kiskereskedelmi tevékenységet, vagy kis- és nagykereskedelmi tevékenységet azonos helyen és időben folytató 2500-5000 m² közötti bruttó alapterülettel rendelkező, napi fogyasztási cikket értékesítő üzlet)

 

Hipermarket 

(kiskereskedelmi tevékenységet, vagy kis- és nagykereskedelmi tevékenységet azonos helyen és időben folytató 5000 négyzetméternél nagyobb bruttó alapterülettel rendelkező, napi fogyasztási cikket értékesítő üzlet)

 

Diszkont 

(kiskereskedelmi tevékenységet, vagy kis- és nagykereskedelmi tevékenységet azonos helyen és időben folytató 400 négyzetméternél nagyobb bruttó alapterülettel rendelkező, napi fogyasztási cikket értékesítő üzlet, amely nem rendelkezik friss hús, húskészítmény és tejtermékek kimérésére szolgáló pulttal.

 

Drogéria

 

Szakboltok 

(pékség, borszaküzlet, édességüzlet, delikáteszüzlet stb.)

 

Samsung különdíj

Innovatív bolti technológia – ezzel a díjjal a bolttípustól és mérettől függetlenül olyan technológiai megoldásokat, alkalmazásokat díjazunk, amelyek javítják a  vásárlói élményt és/vagy fokozzák az üzlet működési hatékonyságát.

Szakmai partner:
NÉBIH

Letölthető fájlok

hirdetés
hirdetés
hirdetés