hirdetés
hirdetés

FMCG Trafik Workshop

Avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban?
Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára.

Időpont:
2018. augusztus. 29. 09:00
Helyszín:
Extra Budapest (1072 Budapest, Klauzál u. 15.)

FMCG Trafik Workshop

Program

 Mit érdemes tudni a Nemzeti Dohányboltokról?
ND Nonprofit Zrt. (előadó felkérés alatt)
Ismerd meg a szektor elmúlt öt évét. Hogyan változott ebben az időszakban a Nemzeti Dohányboltok száma, a területi lefedettség, a tartható termékek köre, a jövedéki termékek forgalma?

 A trafik az új kényelmi üzlet?
Nielsen (előadó felkérés alatt)
Milyen szerepet töltenek be a trafikok életében az FMCG termékek? Melyek a jellemző trendek az egyes termékköröknél? Mekkora részarányt jelentenek a teljes forgalomban? Mi a fejlődés iránya? Hogyan hatott az értékesítési csatorna fejlődése más kiskereskedelmi egységekre?

 FMCG termékek trafikos szemmel
Soós Ádám, Nemzeti Dohánybolt, Budapest
Miben látja a fejlődés kulcsát egy trafikos? Hogyan látja a Nemzeti Dohányboltokban tartható egyéb termékkörök szerepét? Milyen irányú fejlesztések vezethetnek a trafik árbevételének növekedéséhez? Hogyan alakult a trafik üzleti stratégiája az induláshoz képest, hogyan változott az FMCG portfólió az üzletben?

 Eladáshelyi marketing: Mit lehet és mit nem?
Felkérés alatt
Marketingkommunikációs megoldások a trafikokban az FMCG szektor számára. Mire érdemes figyelni a helyi eladásösztönzés, promóciók során?

 Hogyan érheted el a teljes univerzumot?
Molnár Péter, PPH Media, értékesítési és marketing vezető
Kommunikációs lehetőségek a BTL megoldásokon túl, amellyel meddőszórás nélkül az összes hazai Nemzeti Dohánybolt elérhető.

 Dohányboltokra hangolt stratégiák
Szabó Ádám, Ital Magyarország, marketing igazgató
Mi kell ahhoz, hogy egy FMCG márka sikeres legyen a Nemzeti Dohányboltokban? Hogyan látja a dohányboltokat egy olyan FMCG szereplő, amely különleges hangsúlyt fektetett arra, hogy elérhetővé tegye termékeit a kiskereskedelem e szegmensében. Milyen stratégiát érdemes követni? Milyen eredmények érhetők el?

A program folyamatosan frissül!

Részvételi díj: 4900 Ft+áfa/fő
A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre:

Letöltöm a jelentkezési lapot!

Időpont: 2018. augusztus 29. (9.00 - 13.00)
Helyszín: Extra Budapest (1072 Budapest, Klauzál u. 15.)
Kontakt: Matiszkó Kitti, matiszko.kitti@pphmedia.hu 06-1-430-4570

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Kontakt:
Matiszkó Kitti
matiszko.kitti@pphmedia.hu
06-1-430-4570

Letölthető fájlok

hirdetés
hirdetés
hirdetés