hirdetés
hirdetés

Átalakult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. felsővezetése

Átalakult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. felsővezetése: Bányi Kata trade-marketing igazgatóként, Galántai György pedig értékesítési igazgatóként folytatja pályafutását a cégnél. A korábbi általános kereskedelmi igazgató, Békefi László a Coca-Cola HBC cégcsoport lengyelországi értékesítési igazgatói teendőit látja el a jövőben.

hirdetés

Megújult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing szervezete. Békefi László általános kereskedelmi igazgató a Coca-Cola HBC cégcsoport lengyelországi értékesítési igazgatójaként folytatja karrierjét, a változás nyomán pedig a magyarországi szervezeten belül két új igazgatói poszt jött létre közvetlenül az ügyvezetőnek alárendelve.  

Az új trade-marketing igazgató, Bányi Kata korábban kiemelt vevők vezetőként, valamint a NaturAqua Emotion és a Monster márkamenedzsereként tevékenykedett, továbbá meghatározó szerepet játszott a vállalat termékportfólió stratégiájának megalkotásában.

Az új értékesítési igazgató, Galántai György a kiemelt vevők, a telemarketing és az értékesítési csapatokban bizonyított az elmúlt években. Galántai György a Coca-Cola Testébresztő Program futónagyköveteként az aktív, kiegyensúlyozott életmód magyarországi népszerűsítésében is kiemelkedő szerepet vállal.

Mindkét új igazgató a Coca-Cola HBC Magyarország gyakornoki programjában kezdte pályafutását és folyamatos tehetségfejlesztés nyomán jutottak mostani pozíciójukba.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél